Business School Netherlands στην Ελλάδα

Το Business School Netherlands αναγνωρισμένο από τον NVAO ανακοινώνει τον ερχομό του πλέον στην Ελλάδα.


Σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που εναλλάσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, καθιερώνοντας συνεχώς νέες απαιτήσεις και νέες ευκαιρίες το ΜΒΑ του Business School Netherlands είναι ο πιο ευέλικτος και γρήγορος δρόμος για να αναπτυχθείτε σε επίπεδο διοίκησης και στρατηγικής,

διεκδικώντας νέες προοπτικές.


Με περισσότερα από 20 χρόνια παρουσίας ανά τον κόσμο, τώρα, με έδρα την Αθήνα το Business School Netherlands, ένα Ολλανδικό Πανεπιστήμιο, λειτουργεί στην Ελλάδα σαν επίσημο παράρτημα προσφέροντας το κορυφαίο MBA της Ολλανδίας στην εγχώρια αγορά δίνοντας την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα διεθνούς φήμης MBA με καθολική υποστήριξή σας σε τοπικό επίπεδο.


Το Action Learning ΜΒΑ του BSN είναι διεθνούς αναγνώρισης επιπέδου αριστείας με υψηλή ζήτηση και με ιδιαίτερη προσήλωση στις διεθνείς και παγκόσμιες έννοιες ηγεσίας. Με 200 σπουδαστές ετησίως και 1.500 συνολικά αποφοίτους το BSN αποτελεί το μεγαλύτερο business school της Ολλανδίας.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συμμετοχή καταξιωμένων καθηγητών με πλούσια ακαδημαϊκή εμπειρία και περιλαμβάνει εισηγήσεις με ανάλυση πραγματικών περιπτώσεων, εργασία σε ομάδες και μάθηση στην πράξη.


Στόχος του Action Learning MBA είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες το σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον και τα σημαντικότερα θέματα στρατηγικής διοίκησης και προσωπικής ανάπτυξης που καλύπτει ένα ολοκληρωμένο MBA, και να κατακτήσουν τη σύγχρονη γνώση και τα νέα επιχειρησιακά «εργαλεία» που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους στο περιβάλλον εργασίας τους.


To BSN ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής και της αγοράς εργασίας προσφέρει το Master in Business Administration με τη μέθοδο του Action Learning δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία, σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα εφαρμόσιμες γνώσεις και εργαλεία διοίκησης, να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένους ηγέτες οργανισμών, ικανούς να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα της σύγχρονης αγοράς με τη λήψη άμεσων και εύστοχων στρατηγικών αποφάσεων.


Γίνετε τώρα μέλος της παγκόσμιας Action Learning κοινότητας του Business School Netherlands ακολουθώντας πιστά τα βήματα προς την επιτυχία και επενδύστε σίγουρα στο μέλλον σας!


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Business School Netherlands – Greece στο www.mba.edu.gr.


Keywords
Τυχαία Θέματα