H LG σας καλεί στον Frankenweenie

Η LG σας προσκαλεί στη νέα 3D ταινία της Disney «Frankenweenie», από το σκηνοθέτη Tim Burton.


Η LG Electronics Hellas, σε συνεργασία με τους κινηματογράφους ODEON,

διοργανώνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στη facebook σελίδα της, προσφέροντας διπλά εισιτήρια σε πρεμιέρες 3D ταινιών. Η ενέργεια θα διαρκέσει έως και τον Ιανουάριο του 2013, επιλέγοντας γνωστές ταινίες που θα ψυχαγωγήσουν ολόκληρη την οικογένεια.


Οι φίλοι του σκηνοθέτη Tim Burton και των τρισδιάστατων ταινιών μπορούν να κερδίσουν 170 διπλά εισιτήρια για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της Disney «Frankenweenie», στις 21/11 στον κινηματογράφο Odeon Cosmopolis στο Μαρούσι.


Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να κερδίσουν τα διπλά εισιτήρια μέσω του fun interactive game στη Facebook page της LG Electronics Hellas. Με το Magic Remote Control της LG, ο διαγωνιζόμενος θα πρέπει να επιλέξει την τυχερή θέση στον κινηματογράφο, προκειμένου να είναι ένας από τους 340 τυχερούς που θα δει τη 3D ταινία.


Στη νέα animation ταινία του γνωστού σκηνοθέτη Tim Burton, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην ταινία Frankenstein του 1931, ο νεαρός επιστήμονας Βίκτορ Φράνκενσταιν προσπαθεί με τα πειράματα του να επαναφέρει στη ζωή τον αγαπημένο του σκύλο Σπάρκι. Τα πειράματα του θα επιφέρουν μεγάλες αλλαγές που θα αναστατώσουν τη φιλήσυχη καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής!


Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Tim Burton, είναι ιδιαίτερα διάσημος στο χώρο του σινεμά για το σκοτεινό και πρωτότυπο χαρακτήρα των ταινιών του. Μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες του είναι η πρόσφατη ταινία Dark Shadows (2012), Alice in Wonderland (2010) και Charlie and the Chocolate Factory (2005). Αρκετοί γνωστοί ηθοποιοί δανείζουν τις φωνές τους στην ταινία, όπως ο Christopher Lee και η Winona Ryder.


Keywords
Τυχαία Θέματα