Χαρά στην NASA για την εκλογή Obama!

Goodbyte

Για άλλα τέσσερα χρόνια στο “τιμόνι” των Η.Π.Α θα βρίσκεται ο Obama μια εκλογή η οποία έφερε τα χαμόγελα στην NASA, που έχει το πράσινο φως για χρυσές δουλειές!

Η προγραμματικές δηλώσεις πριν τις βαρυσήμαντες για την διεθνή κοινότητα εκλογές στις Η.Π.Α, καθώς επίσης και το γεγονός του ότι δεν υπήρχε κάποιο

ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη, είχαν φέρει εντάσεις και δυσφορία στα διοικητικά στελέχη της NASA, διότι σύμφωνα με εκείνες του Romney τα κονδύλια προς τον Οργανισμό θα περικόπτονταν.

Τέλος καλό όλα καλά μπορούν να πουν εκεί στο Χιούστον, αφού ξανά μανά τα ίδια σε 4 χρόνια από τώρα! Αυτό γιατί, ο Obama κέρδισε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του κόσμου και σύμφωνα με το δικό του “πρόγραμμα” δεν προβλέπονται σημαντικές περικοπές ως προς την NASA.

Μάλιστα θέτει ο ίδιος ως στόχο την προσεδάφιση επανδρωμένου σκάφους σε αστεροειδή, ένα πρόγραμμα που έχει ορίζοντα υλοποίησης 12 χρόνων. Πέραν αυτού, σημαντικότατη θεωρείται η προσπάθεια για να “πατήσουμε πόδι” στον Κόκκινο Πλανήτη.

Όπως καταλαβαίνετε, για αυτές τις Υπηρεσίες τέτοιοι στόχοι είναι η ουσία της ύπαρξής τους, λογικά λοιπόν τα χαμόγελα των διοικούντων, αφού όπως λένε οι ίδιοι “το έργο θα συνεχιστεί σύμφωνα με το πρόγραμμα”.

Υ.Γ.: Το αν τελικά η επιλογή του αμερικανικού λαού θα βγει σωστή μόνο ο χρόνος θα δείξει. Τα πρώτα όμως δείγματα όσον αφορά την επιστημονική πορεία του Κόσμου, είναι ενθαρρυντικά!

Το παρόν άρθρο Χαρά στην NASA για την εκλογή Obama! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα