H νέα Nikon D3200 DSLR

Η Nikon παρουσιάζει την D3200, μια νέα εύχρηστη μηχανή D-SLR για αρχάριους με Λειτουργία οδηγού τελευταίας γενιάς.


Η D3200 είναι ιδανική για εκείνους που επιθυμούν να αποτυπώνουν ποιοτικές φωτογραφίες και video. Είτε ετοιμάζεστε να δημιουργήσετε οικογένεια είτε ξεκινάτε για ένα μεγάλο ταξίδι, θα κατανοήσετε πολύ εύκολα τις λειτουργίες της D3200 και θα μπορέσετε να τραβήξετε πανέμορφες

φωτογραφίες, ακόμα κι αν δεν έχετε ξαναχρησιμοποιήσει μια φωτογραφική μηχανή D-SLR στο παρελθόν.


Η Λειτουργία οδηγού, η οποία ήταν διαθέσιμη στις δημοφιλείς D-SLR φωτογραφικές μηχανές D3000 και D3100, βρίσκεται τώρα στην τρίτη της γενιά και έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις, για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις πιο δημιουργικές επιλογές που παρέχονται, καθοδηγώντας σας βήμα-βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία.


Παράλληλα, η Assist Images (Λειτουργία Βοηθητικών Εικόνων) χρησιμοποιεί οπτικά παραδείγματα, για να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τη λήψη που έχετε στο μυαλό σας. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να απαθανατίσετε αυτό το όμορφο θαμπό φόντο στα πορτραίτα ή να τραβήξετε ευκρινείς φωτογραφίες των παιδιών σας ενώ παίζουν. Στο μενού Προηγμένη λειτουργια έχουν προστεθεί νέα στοιχεία. Για παράδειγμα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε το κόκκινο του ηλιοβασιλέματος ή να μειώσετε το θάμπωμα.


Το αυτόματο Σύστημα αναγνώρισης σκηνής της Nikon θα αναλύσει διεξοδικά τη σκηνή που φωτογραφίζετε και θα προσαρμόσει την εστίαση, την έκθεση και την ισορροπία λευκού για άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον, αν θέλετε να κάνει η ίδια η φωτογραφική μηχανή όλη τη δουλειά για εσάς, υπάρχει μια ποικιλία αυτόματων λειτουργιών όπως η Scene Auto Selector (Αυτόματη Επιλογή Σκηνής) στη Ζωντανή προβολή καθώς και Λειτουργίες σκηνής που θα εφαρμόσουν την πιο κατάλληλη ρύθμιση.


Ανώτερη ποιότητα εικόνας
Το πλήθος 24,2 megapixel της D3200 αποτυπώνει εικόνες με πλούσιες λεπτομέρειες, ώστε να μπορείτε να περικόψετε ή να εκτυπώσετε αγαπημένες φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος, κρατώντας τις αναμνήσεις σας ζωντανές, χωρίς να επηρεάζεται η ευκρίνεια της εικόνας. Ο πιο πρόσφατος επεξεργαστής εικόνας της Nikon, ο EXPEED 3, εξασφαλίζει χειρισμούς υψηλής ταχύτητας και αποδίδει εξαιρετικά καθαρές εικόνες με άρτια αναπαραγωγή χρωμάτων, καθώς και ενισχυμένη εγγραφή video. Οι τιμές της ευαισθησίας ISO 100-6400 (με δυνατότητα επέκτασης σε τιμή ισοδύναμη με 12800) σας βοηθούν να φωτογραφίζετε ευκρινείς εικόνες, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με το εκπληκτικής ευκρίνειας σύστημα αυτόματης εστίασης 11 σημείων, η εστίαση είναι πάντα εξασφαλισμένη και το αποτέλεσμα είναι ευκρινείς εικόνες, ακόμα κι αν το θέμα σας δεν βρίσκεται στο κέντρο του κάδρου ή είναι εντελώς απρόβλεπτο. Φωτογραφίζοντας τη δράση με ταχύτητα τεσσάρων καρέ ανά δευτερόλεπτο, η D3200 διευκολύνει την αποτύπωση θεμάτων που κινούνται γρήγορα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα