H νέα Nikon D5200

Η Nikon παρουσιάζει την D5200, τη νέα D-SLR φωτογραφική μηχανή μέσου εύρους της σειράς με φορμά DX και ανάλυση 24,1 megapixels.


Είτε θέλετε να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες είτε εξαιρετικά video Full HD, αυτή η φωτογραφική μηχανή σάς προσφέρει κορυφαία ελευθερία έκφρασης, επιτρέποντάς σας να αποτυπώσετε τη δική σας μοναδική οπτική

του κόσμου.


Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας
Αποτελώντας την τρίτη φωτογραφική μηχανή της σειράς, μετά τις D5000 και D5100, η Nikon D5200 πραγματοποιεί ένα τεράστιο άλμα στον τομέα της ποιότητας εικόνας. Εκτός από τον αισθητήρα CMOS με φορμά DX και ανάλυση 24,1 megapixel για εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες, ο νέος επεξεργαστής εικόνας EXPEED 3 εξασφαλίζει χειρισμούς υψηλής ταχύτητας, καθώς και άρτια, πλούσια αναπαραγωγή χρωμάτων και ενισχυμένη εγγραφή video. Η υψηλή ευαισθησία ISO (100-6400, επεκτάσιμη σε 25600) εξασφαλίζει εκπληκτικές λήψεις στο σκοτάδι ή σε περιβάλλοντα με χαμηλό φωτισμό, καθώς και καθαρές εικόνες γρήγορα κινούμενων θεμάτων.


Η Nikon D5200 ενσωματώνει ένα σύστημα AF, τον αισθητήρα μέτρησης και την αναγνώριση σκηνής όπως η σειρά Nikon D7000, στοιχεία που προσφέρουν σε αυτή τη φωτογραφική μηχανή ένα νέο επίπεδο απόδοσης και ιδιαίτερα βελτιωμένη ποιότητα εικόνας. Η κορυφαία ακρίβεια του συστήματος AF 39 σημείων και οι εννέα αισθητήρες διασταύρωσης (cross-type) προσφέρουν φωτογραφίες εκπληκτικής ευκρίνειας με ακριβή εστίαση στο θέμα που επιλέγετε. Παράλληλα, ο αισθητήρας μέτρησης RGB 2.016 pixel εξασφαλίζει ακριβή δεδομένα για το σύστημα αναγνώρισης σκηνής της φωτογραφικής μηχανής, ώστε να βελτιστοποιεί την έκθεση, την αυτόματη εστίαση και την ισορροπία λευκού αμέσως πριν από την απελευθέρωση του κλείστρου.


Δημιουργικές φωτογραφίες από οποιαδήποτε οπτική γωνία
Η ευέλικτη οθόνη LCD μεταβλητής γωνίας 7,5 cm (3 ιντσών) της Nikon D5200 προσφέρει απόλυτη ελευθερία και ευελιξία για όμορφες λήψεις φωτογραφιών και video από οποιαδήποτε θέση. Μπορείτε να διπλώσετε, να δώσετε κλίση ή να στρέψετε την περιστρεφόμενη οθόνη για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας σε κάθε γωνία λήψης. Επιπλέον, η Nikon D5200 είναι μια ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πολύ έξυπνα σχεδιασμένη, με ευκρινή μενού και εξαιρετική εργονομία, για ευχάριστο χειρισμό και απολαυστικές λήψεις.


Ασύρματη σύνδεση για να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας
Η ασύρματη μεταφορά εικόνων από τη φωτογραφική μηχανή σε έξυπνες συσκευές Apple™ ή Android™ είναι δυνατή χάρη στον προαιρετικό ασύρματο προσαρμογέα για σύνδεση με συμβατές κινητές συσκευές WU-1a. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με φίλους χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να λαμβάνετε αμέσως τα σχόλιά τους. Μπορείτε ακόμη και να χειρίζεστε τη φωτογραφική μηχανή απομακρυσμένα από την έξυπνη συσκευή σας, ώστε να τραβάτε όμορφες φωτογραφίες χω

Keywords
Τυχαία Θέματα