Νέα γενιά Dell Inspiron

Στον κόσμο της Dell υπάρχει ένας φορητός υπολογιστής για όλους!

DELL INSPIRON 14z – Το οικονομικό Ultrabook

Με πάχος που δεν ξεπερνά τα 20,3 χιλιοστά, αυτό το ελκυστικό Ultrabook της Dell έρχεται παντού μαζί σου και είναι πολύ δύσκολο να το αποχωριστείς. Το τέλειο design κάνει τον Inspiron 14z να ξεχωρίζει από αντίστοιχες προτάσεις της κατηγορίας και μπορείς

να τον βρεις σε εκδόσεις με ασημένιο και κόκκινο κάλυμμα για να ταιριάζει απόλυτα στο στιλ σου. Πέρα όμως απ’ την εμφάνιση, υπάρχει και ουσία, αφού ο Inspiron 14z ενσωματώνει την ισχύ των επεξεργαστών Intel Core έως και τρίτης γενιάς, 4GB RAM και υβριδικούς δίσκους (HDD & SSD) χωρητικότητας έως 532GB –και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Μιας και μιλάμε για Ultrabook, o Inspiron 14z προσφέρει στον χρήστη μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και χρόνο εκκίνησης μόλις λίγων δευτερολέπτων. Βέβαια παρά το πολύ λεπτό του προφίλ, η Dell κατάφερε να ενσωματώσει στον 14z μια μονάδα δίσκου DVD για να μην υπάρχουν περιορισμοί, ενώ είναι πλήρης από πλευράς συνδεσιμότητας. H TrueLife LED οθόνη των 14 ιντσών έχει ανάλυση 1366x768 pixels και ακριβώς πάνω απ’ αυτή, φιλοξενείται μια HD webcam για να είσαι πάντα σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σου, με HD ποιότητα εικόνας.

Μοναδική εγγύηση. Για 2 ολόκληρα χρόνια η εγγύηση επισκευής Dell διασφαλίζει επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη ημέρα στο χώρο σου χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.Χαμηλό κόστος. Παρόλο που ο Inspiron 14z ανήκει στην κατηγορία των Ultrabook, η τιμή του ξεκινά από τα €750 –δηλαδή μπορείς να τον αποκτήσεις στην τιμή ενός «συμβατικού» φορητού.Μεγάλη αυτονομία. Με τον Inspiron 14z θα μπορείς να αφήνεις επιτέλους τον φορτιστή στο σπίτι, αφού η αυτονομία του φτάνει έως και τις 7,5 ώρες!

 

DELL INSPIRON 15R – 17R SWITCH – Μείνε πάντα συνδεδεμένος διατηρώντας το στιλ σου

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Inspiron 15R και 17R διαθέτουν οθόνη 15,6 ίντσες και 17 ίντσες αντίστοιχα και επεξεργαστές Intel Core τρίτης γενιάς. Τα εναλλάξιμα καπάκια Switch σου επιτρέπουν να επιλέξεις το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεσή σου, ενώ το 17R διαθέτει ηχεία 2.1 με ενσωματωμένο subwoofer για δυναμικό ήχο.

 

DELL INSPIRON 15R – 17R SPECIAL EDITION – Υπολογιστής πολυμέσων με εκπληκτικές επιδόσεις

Για όσους αναζητούν πραγματικά κορυφαίες επιδόσεις στα πολυμέσα, οι 15R - 17R Special Edition έρχονται εφοδιασμένοι με συστήματα ηχείων Scullcandy, κάτι που μεταφράζεται σε πραγματικά ασυναγώνιστο ήχο. Θα τα βρεις σε μοντέλα με οθόνη 15,6 και 17,3 ιντσών (το «17άρι» και με subwoofer), κάρτα γραφικών μέχρι 2GB (17R) και επεξεργαστές Intel Core τρίτης γενιάς.

 

Διάθεση Dell Hellas, 210-8129800, www.dell.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα