Nikon 1: Φωτογραφικές που είναι ένα βήμα μπροστά

Η Nikon παρουσίασε τη νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών Nikon 1, τις γρηγορότερες, μικρότερες και ελαφρύτερες φωτογραφικές μηχανές του κόσμου. Η φωτογράφιση δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια. Η Nikon παρουσίασε σήμερα τη Nikon 1, μια νέα επαναστατική σειρά
ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, που περιλαμβάνει δύο νέες φωτογραφικές μηχανές, τη Nikon 1 J1 και τη Nikon 1 V1. Αυτές οι φωτογραφικές μηχανές νέας γενιάς ανοίγουν το δρόμο σε καταπληκτικές δυνατότητες φωτογράφισης, όπως η τεχνολογία αποτύπωσης πριν και μετά από τη λήψη (pre-post) που ξεκινά τη λήψη πριν από εσάς, παρέχοντας νέες καινοτομικές λειτουργίες που εξασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε καμία στιγμή. Οι φωτογραφίες με κινούμενα θέματα, όπως τα παιδιά, λαμβάνονται εύκολα και γίνονται “ζωντανές” εικόνες.
“Αυτή είναι η πιο σημαντική ανακοίνωση της Nikon αφότου παρουσιάσαμε την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή 14 χρόνια πριν” είπε ο κ. Takami Tsuchida, Πρόεδρος της Nikon Europe. “Με την κυκλοφορία της Nikon 1, αποκαλύπτουμε δύο καινοτομικές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμο φακό, γεμάτες με επαναστατική τεχνολογία.”
Ο Jordi Brinkman, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, δήλωσε: “Οι μηχανικοί μας κατάφεραν να τοποθετήσουν έναν απίστευτα ισχυρό επεξεργαστή και αισθητήρα στο κομψό και μινιμαλιστικής σχεδίασης σώμα της Nikon 1: οι χρήστες θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες που μέχρι τώρα δεν πίστευαν πως ήταν δυνατό να τραβήξουν. Δεν είναι απλά οι γρηγορότερες φωτογραφικές μηχανές του κόσμου – έχουν δυνατότητες που δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο παρελθόν: οι λειτουργίες λήψης όπως το Στιγμιότυπο κίνησης (Motion Snapshot) και ο Έξυπνος επιλογέας φωτογραφίας (Smart Photo Selector) θα επιτρέψουν στους χρήστες να καταγράψουν εικόνες με τρόπους που δεν μπορούσαν να φανταστούν, ενώ οι φακοί 1 NIKKOR έχουν μοναδικό τρόπο σχεδίασης με στόχο τις διευρυμένες δυνατότητες φορητότητας και λήψης video.”
Η πρωτοποριακή τεχνολογία εξελιγμένης φωτογραφικής μηχανής με εναλλάξιμο φακό (Advanced Camera with Interchangeable Lens – A-CIL) της Nikon έχει σχεδιαστεί ειδικά για την τέλεια λήψη στιγμών στο χρόνο, με το συνδυασμό εικόνων και ταινιών. Με την τεχνολογία αιχμής της Nikon, δεν θα σας ξεφύγει ποτέ τίποτε.
Συναρπαστικές νέες δυνατότητεςH σειρά Nikon 1 διαθέτει έναν μικροεπεξεργαστή που είναι πολλές φορές ταχύτερος σε σχέση με τις περισσότερες επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και αυτή η άνευ προηγουμένου ταχύτητα παρέχει ορισμένες πραγματικά πρωτοφανείς λειτουργίες. Τα Στιγμιότυπα κίνησης (Motion Snapshot) είναι ένα νέο σύστημα φωτογράφισης. Αποτυπώνει φευγαλέες στιγμές και τις αναπαράγει με τέτοιον τρόπο ώστε οι φωτογραφίες να φαίνονται ζωντανές. Εγγράφει ταυτόχρονα ένα video σε αργή κίνηση και μια φωτογραφία και, στη συνέχεια, συνδυάζει άμεσα αυτά τα δύο σε μια κινούμενη εικόνα που καταγράφει την ιστορία της στιγμής με ανεπανάληπτο τρόπο. Για πρώτη φορά, μπορείτε να καταγράψετε ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, είτε πρόκειται για κύματα στην ακρο
Keywords
Τυχαία Θέματα