Samsung Galaxy Watch6: Ένας προσωπικός fitness coach!

Όσο αθλείστε, διασκεδάζεστε, εργάζεστε ή κοιμάστε, το Samsung Galaxy Watch6 δεν κοσμεί απλά με τον εκλεπτυσμένο του σχεδιασμό τον καρπό σας, αλλά «ζει» κάθε στιγμή αφουγκραζόμενο τις δραστηριότητές σας προκειμένου να μοιραστεί με εσάς συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την ποιότητα ζωής σας.

Αποτελούμενη από τα Galaxy Watch6 και Galaxy Watch6 Classic,

η σειρά Samsung Galaxy Watch6 σας δίνει τη δυνατότητα να… κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια, μιας και επιμελείται μια σειρά από παραμέτρους που αφορούν την ευεξία σας, από την άθληση μέχρι την ποιότητα του ύπνου. Η έκδοση Galaxy Watch6 έρχεται σε δύο διαστάσεις (40mm & 44mm), όπως ακριβώς και η ελαφρώς μεγαλύτερη Galaxy Watch6 Classic πρόταση, με δύο 43mm & 47mm επιλογές.

Αξίζει να σταθούμε στον ιδιαιτέρως κομψό σχεδιασμό με λεπτή περιστρεφόμενη στεφάνη που αφήνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεγάλη και φωτεινή οθόνη κάθε Samsung Galaxy Watch6 Classic. Πολλές είναι οι εναλλακτικές και σε λουράκια, τα οποία προσαρτώνται εύκολα με το νέο σύστημα με ένα κλικ, ενώ είναι αδύνατον να μην εντοπίσετε προσόψεις που θα κλέψουν την καρδιά σας στη μεγάλη συλλογή καντράν των συγκεκριμένων smartwatch. Ο επεξεργαστής Exynos W930 με τη βοήθεια 2GB RAM εγγυάται μια ομαλή εμπειρία χρήσης, όπου τα μενού και οι εφαρμογές αποκρίνονται σε κάθε σας άγγιγμα. Η συνεργασία με το Galaxy οικοσύστημα είναι εκπληκτική, με… συνέργειες που αφορούν πολλαπλούς τομείς. Μπορείτε π.χ. από το smartwatch σας να ενεργοποιήσετε τη λήψη μιας φωτογραφίας από το Galaxy smartphone που έχετε τοποθετήσει απέναντί σας, ή να χειριστείτε τα Galaxy Buds ακουστικά σας.

Ενθαρρύνει τις ημέρες σας

Fitness και Galaxy Watch6 είναι συνώνυμα, κάτι που επιβεβαιώνεται με μια σειρά από εξατομικευμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη κάθε προγράμματος γυμναστικής. Η «Σύσταση σώματος» επιστρατεύει φυσικές μετρήσεις, όπως αυτές για τους σκελετικούς μύες, τον βασικό μεταβολικό ρυθμό και τα ποσοστά νερού και λίπους στο σώμα, προκειμένου να σας δώσει έναν πλήρη «χάρτη» του σώματός σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να θέσετε τους επιθυμητούς στόχους και το Galaxy Watch6 αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει με πολύτιμες συμβουλές προκειμένου να τους επιτύχετε, παρακολουθώντας καθημερινά την πρόοδό σας

Τους φίλους του πολυπληθούς δρομικού κινήματος περιμένει η νέα λειτουργία «Εξατομικευμένης ζώνης καρδιακού ρυθμού», με τη βοήθεια της οποίας ορίζονται πέντε βέλτιστα επίπεδα έντασης για το τρέξιμο, βάσει των δυνατοτήτων κάθε χρήστη με πολλαπλούς στόχους, όπως π.χ. την καύση λίπους. Πάνω από 100 αισθητήρες προπόνησης μετατρέπουν κάθε Galaxy Watch6 στον προσωπικό σας coach!

Ηρεμεί τις νύχτες σας

Η σειρά Galaxy Watch6 αναλύει τις πτυχές του ύπνου και ποσοτικοποιεί την ποιότητά του σε μια εύκολα αντιληπτή κλίμακα, το «Sleep Score». Οι εξατομικευμένες συμβουλές που προκύπτουν έπειτα από την καταγραφή του δικού σας κύκλου ύπνου n. Έχετε μάλιστα την επιλογή να επιτρέψετε έναν πιο… ενεργό ρόλο στο smartwatch σας προκειμένου να εξασφαλίσετε ήρεμες νύχτες, καθώς ως μέλος του οικοσυστήματος της Samsung μπορεί να αλλάξει αυτόματα τις ρυθμίσεις άλλων ηλεκτρονικών συσκευών της εταιρείας που υπάρχουν στο σπίτι. Μπορεί για παράδειγμα μόλις πλησιάζει η ώρα του ύπνου σας να ενεργοποιεί τη μείωση της φωτεινότητας μιας οθόνης ή τη σίγαση των εισερχόμενων ειδοποιήσεων από το Galaxy smartphone σας.

Ποιο… ζώο αντιπροσωπεύει τον ύπνο σας;

Αν ακόμα έχετε μείνει στην κλισέ ερώτηση «τι ζώδιο είστε;» ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ασχολείστε και με το «ζώο ύπνου» που αντιπροσωπεύει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αν αναρωτιέστε τι είναι το «Sleep Animal» όπως το αποκαλεί η Samsung, είναι το ζωάκι που συμβολίζει το στιλ του ύπνου σας, βάσει κάποιων τύπων κατηγοριοποίησης που αντικατοπτρίζουν τη σταθερότητα, τη συχνότητα των αφυπνίσεων και το πόσο βαθιά και ουσιαστική είναι η νυχτερινή σας ξεκούραση. Για να μάθετε, λοιπόν, πoιο χαριτωμένο ζώο συμβολίζει το δικό σας ύπνο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κοιμηθείτε με ένα Samsung Galaxy Watch6 στον καρπό σας!

Βρείτε τη νέα σειρά Galaxy Watch6 από 319,90€ στο Samsung.com/gr

Δωρεάν Standard ΠαράδοσηΈως 36 άτοκες δόσεις

Κείμενο: Βαγγέλης Αλευρίτης

Διαφημιστική καταχώριση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.Ε.

Keywords
Τυχαία Θέματα