ΦΗΜΗ: Το Φεβρουάριο η αποκάλυψη του DLC Shadow of the Erdtree για το Elden Ring

Αρκετές είναι οι φήμες του τελευταίου διαστήματος σχετικά με το DLC του Elden Ring, που θα φέρει τον τίτλο Shadow of the Erdtree. Μια πρόσφατη διαρροή, την οποία θα πρέπει να διαχειριστούμε με επιφύλαξη, αναφέρει ότι είναι πιθανό να δούμε το πρόσθετο περιεχόμενο στις 5 Φεβρουαρίου 2024. Φυσικά, η εν λόγω αναμονή έχει προκαλέσει κύματα

ενθουσιασμού σε όλη την κοινότητα του gaming. Προς το παρόν, το Shadow of the Erdtree DLC παραμένει μυστήριο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν. Αυτό είναι λογικό, καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας ή κάποιο επίσημο trailer που να έχει μοιραστεί η εταιρεία με το κοινό.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετά μεγάλα gaming events και δεν υπήρξε κάποια σχετική ανακοίνωση. Η κοινότητα του Elden Ring θα πρέπει επομένως να οπλιστεί με υπομονή, αν και τα τελευταία δημοσιεύματα είναι ενθαρρυντικά. Μια ενδιαφέρουσα φήμη, που κάνει αυτή τη στιγμή το γύρο του διαδικτύου, εικάζει ότι τα The Game Awards αυτόν το Δεκέμβριο θα είναι το βήμα για τη μεγάλη αποκάλυψη του Elden Ring DLC.

Η πηγή αυτής της φήμης είναι ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Ziostorm, ο οποίος αναφέρθηκε σε «μη επαληθευμένες πηγές», υποστηρίζοντας ότι η ημερομηνία αποκάλυψης του DLC θα συμπέσει με τα The Game Awards, με αποκορύφωμα μια μεγάλη αποκάλυψη στις 5 Φεβρουαρίου 2024. Αναμένουμε νεότερα!

The post ΦΗΜΗ: Το Φεβρουάριο η αποκάλυψη του DLC Shadow of the Erdtree για το Elden Ring appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα