TP-Link Deco X20: Η ιδανική ευκαιρία για πλήρη mesh WiFi 6 κάλυψη

Με το πακέτο δύο μονάδων καλύπτετε χώρους έως και 370 τ.μ. με άνεση γρήγορης σύνδεσης επόμενης γενιάς τριψήφιου αριθμού συσκευών! 

H «2-pack» έκδοση του TP-Link Deco X20 συνιστά τον ιδανικό τρόπο για να «απλώσετε» από άκρη σε άκρη του σπιτιού σας ένα ταχύτατο ασύρματο δίκτυο. Με τις δυο μονάδες που θα βρείτε στη συσκευασία μπορείτε να καλύψετε χώρους έως και 370 τ.μ., γεγονός που καθιστά τη συγκεκριμένη πρόταση επαρκή για τη συντριπτική πλειονότητα των ελληνικών νοικοκυριών. To επόμενης γενιάς AX1800 Whole Home

Mesh Wi-Fi 6 σύστημα της εταιρείας, που πρωταγωνιστεί για πάνω από μια δεκαετία στον χώρο, υπόσχεται να γίνει η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να εκσυγχρονίσετε το τοπικό σας δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν θα χρειαστεί να… επιβαρύνετε αισθητικά τον χώρο σας, μιας και κάθε Deco X20 φιλοξενεί στο εσωτερικό του τις δυο πανίσχυρες κεραίες του. 

Υψηλές ταχύτητες για το δικτυωμένο σπίτι του μέλλοντος

Προσφέρει ταχύτατες συνδέσεις έως 1.800Mbps, με τα 1.201Mbps να αφιερώνονται στο φάσμα των 5GHz και τα υπόλοιπα 574 Mbps να αφορούν το φάσμα των 2.4GHz. Δεν είναι όμως μόνο οι υψηλές ταχύτητες που κάνουν τη λύση της TP-Link να ξεχωρίζει. Σε μια εποχή όπου ολοένα και περισσότερες συσκευές συνδέονται στο τοπικό μας δίκτυο, μια… στρατιά από smartphone, tablet, υπολογιστές, τηλεοράσεις, ηχεία, ρομποτικές σκούπες, κλιματιστικά, «έξυπνοι» λαμπτήρες LED, ακόμα και… καφετιέρες διεκδικούν πρόσβαση στο internet. Το πακέτο δύο μονάδων Deco X20 μπορεί να εξυπηρετήσει έως και 150 συσκευές, αξιοποιώντας τετραπλή χωρητικότητα τεχνολογίας OFDMA και MU-MIMO για ταυτόχρονη μετάδοση. 

Αμεση απόκριση σε κάθε σημείο του σπιτιού

Για τους gamers και όσους πραγματοποιούν συχνά βιντεοκλήσεις, εκτός από την ταχύτητα σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και το latency, η καθυστέρηση απόκρισης του δικτύου. Το εξαιρετικά χαμηλό latency που προσφέρουν τα Deco X20, λοιπόν, δεν θα σταθεί εμπόδιο στις επιδόσεις σας στο online gaming, ενώ παράλληλα εγγυάται μια μοναδική εμπειρία τηλεδιασκέψεων. Ακόμα κι αν μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο όσο πραγματοποιείτε κάποια κλήση μέσω μιας δημοφιλούς πλατφόρμας messaging ή virtual meeting, η τεχνολογία mesh φροντίζει να παραμένετε μονίμως συνδεδεμένοι με το ιδανικότερο hotspot, ανάλογα με το σημείο του χώρου που βρίσκεστε κάθε στιγμή. Ταυτόχρονα, κάθε σας επικοινωνία διεξάγεται με απόλυτη ασφάλεια, καθώς υποστηρίζεται κρυπτογράφηση WPA3. Κάθε μονάδα Deco X20 ενσωματώνει επιπρόσθετα δύο Gigabit θύρες για ενσύρματη σύνδεση. 

Εγκατάσταση και παραμετροποίηση

Πέντε λεπτά είναι αρκετά για για να στήσετε το αναβαθμισμένο τοπικό σας δίκτυο με τη βοήθεια της δωρεάν εφαρμογής Deco για smartphone. Με την καθοδήγησή της μπορείτε να προσθέσετε Deco συσκευές, να διαχειριστείτε το WiFi σας ακόμα και όσο δεν βρίσκεστε σπίτι και να έχετε πλήρη εποπτεία όλων των συνδεδεμένων συσκευών με ιεράρχηση της προτεραιότητάς τους και δυνατότητα δημιουργίας ενός δικτύου επισκεπτών (guest network). Αν χρησιμοποιείτε ήδη την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon, μπορείτε να ελέγχετε το Deco και μέσω φωνητικών εντολών. Τέλος, η πλατφόρμα TP-Link HomeCare επιτρέπει τη δημιουργία κανόνων γονικού ελέγχου και ποιότητας υπηρεσίας (QoS), ενώ κάθε Deco είναι θωρακισμένο απέναντι σε κακόβουλες διαδικτυακές… πρωτοβουλίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα