Νέο trailer για το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Στη Gamescom 2023: Opening Night Live είχαμε ακόμα ένα trailer για το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Αυτό έχει την ονομασία “New Ways to Play” και η CD Projekt μας έδειξε τι θα έρθει στον τίτλο της με το 2.0 Update.

Αποκλειστικά για αυτούς που θα αγοράσουν το Phantom Liberty θα υπάρξει ένα ολοκαίνουργιο

Relic skill tree, με πολλά δυνατά abilities για τον/την V. Αυτό θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ στη δημιουργία μοναδικων και αρκετά δυνατών builds για τον/την χαρακτήρα σας. Όπως γνωρίζουμε ήδη, το expansion θα έχει μία καινούργια περιοχή, καινούργιες αποστολές και ιστορία, καινούργια gigs, εξοπλισμό και όπλα.

Το 2.0 Update του τίτλου θα είναι δωρεάν για όλους. Το πολωνικό studio λέει ότι έχει εργαστεί/αλλάξει προς το καλύτερο αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού. Πρώτα απ’ όλα το σύστημα για τα perks του τίτλου θα αλλάξει σχεδίαση, με κάποια καινούργια perks να έρχονται στα χέρια μας.

Η AI τόσο των εχθρών μας γενικά, όσο και της αστυνομίας της Night City, θα είναι πολύ βελτιωμένες. Η εταιρεία υπόσχεται καλύτερες μάχες, με τους αντιπάλους μας να αλλάζουν δυναμικά τις τακτικές τους όταν παλεύουν μαζί μας.

Τέλος, ίσως η μεγαλύτερη αλλαγή/ προσθήκη στον τίτλο έρχεται με τη μάχη μέσα από το αυτοκίνητό/ μηχανή μας. Στο παιχνίδι πλέον θα μπορούμε να πυροβολούμε και να κάνουμε hack τους αντιπάλους μας ενώ είμαστε μέσα στο όχημά μας.

Το 2.0 Update και το Phantom Liberty αναμένονται στις 26 Σεπτεμβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC.

The post Νέο trailer για το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα