Xerox 700i και 770

H Xerox εμπλουτίζει τα έγχρωμα ψηφιακά συστήματά της με προηγμένες τεχνολογίες διαχείρισης του χρώματος και δυνατότητες εκτύπωσης υλικών μεγάλου βάρους.


Δύο νέα ψηφιακά συστήματα εκτύπωσης, το 770 και το 700i, προσέθεσε η Xerox στο κορυφαίο στην αγορά έγχρωμο χαρτοφυλάκιό της. Η νέα έγχρωμη ψηφιακή

πρέσα Xerox 770 μπορεί να βοηθήσει τους παρόχους εκτυπώσεων να αυξήσουν το μηνιαίο όγκο εκτυπώσεών τους, επεκτεινόμενοι σε εφαρμογές όπως τα photo books, τα έντυπα direct mail, τα υλικά του marketing και τα ημερολόγια.


Βασικό χαρακτηριστικό της έγχρωμης ψηφιακής πρέσας Xerox 770 αποτελεί η πλατφόρμα Automated Colour Quality Suite, που αποτελείται από ενσωματωμένο σπεκτροφωτόμετρο μέσα στη μηχανή, με σκοπό τη διαχείριση του χρώματος με ελάχιστη ανάμειξη από την πλευρά του χρήστη, επιτρέποντας έτσι την ταχεία διεκπεραίωση της διαδικασίας καλλιμπραρίσματος. Επιπρόσθετα, το 770 εκτυπώνει σε ένα μεγάλο εύρος μέσων, με σταθερή ταχύτητα 70 σελίδων το λεπτό ανεξαρτήτως βάρους, κάτι το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.


To Xerox 700i αναβαθμίζει το λογισμικό και τις δυνατότητες της έγχρωμης ψηφιακής πρέσας Xerox 700, η οποία έχει βοηθήσει χιλιάδες παρόχους εκτυπώσεων σε όλο τον κόσμο να αυξήσουν τον όγκο των εκτυπώσεών τους αλλά και τον κύκλο εργασιών τους.


Στα γενικά χαρακτηριστικά του Xerox 700i και Xerox 770 περιλαμβάνονται και τα εξής:
- Inline finishing – δημιουργεί εύκολα εφαρμογές υψηλής αξίας, όπως φυλλάδια, καταλόγους, διάτρητα έγγραφα, τρίπτυχες μπροσούρες και ειδικά φωτογραφικά προϊόντα.
- Δυνατότητες διπλής όψεως εκτύπωσης σε υλικά μεγάλου βάρους – αυξάνουν την παραγωγικότητα και την ευελιξία των εφαρμογών για υλικά εκτύπωσης ως και 300 gsm.
- Industry colour standards – επιτρέπει στις πρέσες να συνταιριάζουν με ακρίβεια το στόχο του σχεδιαστή με την καλύτερη ποιότητα λαμβάνοντας την πιστοποίηση Fogra VPS. Οι πρέσες χρησιμοποιούν επίσης το σύστημα Adobe® PDF Print Engine 2 και έχουν άδεια χρήσης Pantone® Plus.
- Επιλογές server – απαντούν στις ανάγκες συγκεκριμένων λειτουργιών εκτύπωσης. Οι επιλογές για την έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox 770 περιλαμβάνουν τον Xerox FreeFlow® Print Server και τον EX Print Server από την EFI Fiery. H πρέσα 700i έχει τις παραπάνω επιλογές και επιπλέον τον Xerox CX Print Server της Creo και τον Xerox Integrated Fiery Colour Server.


Keywords
Τυχαία Θέματα