Ανανέωση συνεργασίας Netia-Ericsson

Η Netia Group, πάροχος στην Πολωνία ανανεώνει και επεκτείνει τη συνεργασία της με την Ericsson για Υπηρεσίες Διαχείρισης.


Η Netia Group, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας στην Πολωνία, υπέγραψε τετραετή συμφωνία για Υπηρεσίες Διαχείρισης με την Ericsson. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Ericsson

είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση και τη διαχείριση των δικτύων της Netia Group, καθώς και την υποστήριξη της παροχής υπηρεσιών προς ιδιώτες και επιχειρήσεις.


Η ανανέωση και επέκταση της συμφωνίας καλύπτει το ίδιο εύρος συνεργασίας με την προηγούμενη συμφωνία, ωστόσο επεκτείνεται γεωγραφικά περιλαμβάνοντας τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα Telefonia Dialog και Crowley που απέκτησε η Netia Group τον Δεκέμβριο του 2011.


Η συμφωνία καλύπτει δύο βασικούς τομείς: την παροχή υπηρεσιών και τη μεταφορά των συμβάσεων που αφορούν στους υπαλλήλους, στα περιουσιακά στοιχεία και στις συμφωνίες της Netia Group. Περίπου 190 επιπλέον εργαζόμενοι της Netia Group θα μεταφερθούν στην Ericsson Πολωνίας.


Ο Valter D’Avino, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Managed Services της Ericsson, δήλωσε: «Η συμφωνία που υπογράψαμε με τη Netia το 2006 ήταν μία από τις πρώτες σε παγκόσμιο επίπεδο σταθερής τηλεφωνίας της Ericsson. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παρατείνεται η συνεργασία Υπηρεσιών Διαχείρισης και αποτελεί σαφή αναγνώριση του από κοινού έργου μας με τη Netia, έτσι ώστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, ενοποιημένες υπηρεσίες σε ολόκληρη τη βάση χρηστών της Netia Group, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών που έχουν προστεθεί λόγω της πρόσφατης εξαγοράς των παρόχων Telefonia Dialog και Crowley από τη Netia».


Ο Miroslaw Godlewski, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος, της Netia, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανανέωση και συνέχεια της συνεργασίας μας με την Ericsson. Πιστεύουμε ότι αυτή η συμφωνία θα προσφέρει ακόμη πιο αποτελεσματική και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και διαχείριση των δικτύων της Netia Group».


Keywords
Τυχαία Θέματα