Διπλή βράβευση για την Πλαίσιο Computers

Δύο βραβεία απέσπασε η Πλαίσιο Computers στα Tech Excellence Awards, που διοργανώθηκαν για 6η φορά και αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα και εταιρείες της χρονιάς.


Με ανοιχτή ψηφοφορία του κοινού και των φίλων της τεχνολογίας, το Πλαίσιο ψηφίστηκε:
#1 Shop of the year: για 6η συνεχόμενη χρονιά, το βραβείο κέρδισαν τα φυσικά καταστήματα Πλαίσιο για την

εμπειρία που αποπνέουν, τη ζεστή εξυπηρέτηση από την ενημερωμένη ομάδα πωλητών, τη δυνατότητα live διάδρασης με προϊόντα τεχνολογίας και την άμεση τεχνική υποστήριξη.


#1 E-shop of the Year: βραβεύτηκε και φέτος το ηλεκτρονικό κατάστημα Πλαίσιο www.plaisio.gr.
Το προσφάτως ανανεωμένο plaisio.gr είναι το μεγαλύτερο εμπορικό site στην Ελλάδα, με πλούσιες παρουσιάσεις προϊόντων, άμεση πρόσβαση σε 304 κατηγορίες και δυνατότητα παραλαβής παραγγελιών από κάθε κατάστημα Πλαίσιο.


«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για μας από το να μας επιβραβεύουν οι ίδιοι οι καταναλωτές, για τους οποίους γίνεται καθημερινά τόσο μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα Πλαίσιο» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γεράρδος, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Πλαίσιο Computers.


Και συνέχισε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε έναν ξεχωριστά που μας τιμά κάθε χρόνο με την ψήφο του. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι εισπράττουμε αυτή την αναγνώριση χωρίς έπαρση και με την ευθύνη και υπόσχεση να παλέψουμε ακόμα παραπάνω».


Keywords
Τυχαία Θέματα