Η LG χορηγός στα Retail Βusiness Awards

Η εταιρεία συμμετέχει στην επιβράβευση των υγιών δυνάμεων του λιανικού εμπορίου στην κατηγορία ‘Retail Store/Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά είδη’


H LG Electronics Ελλάς (LG) που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, επιδεικνύει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή της στην ελληνική αγορά συμμετέχοντας ως χορηγός

στην κατηγορία ‘Retail Store/Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά είδη’ των RETAILBUSINESS AWARDS 2012, του πλέον καταξιωμένου θεσμού του ελληνικού λιανεμπορίου.


Νικητές στη συγκεκριμένη κατηγορία αναδείχθηκαν το κατάστημα της COSMOTE στον Κορυδαλλό, καθώς και το κατάστημα του Κωτσόβολου στο The Mall Athens.


Τα βραβεία στην κατηγορία ‘Retail Store/Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά είδη’ απένειμε ο κ. Άρης Κουτελός, Director Consumer Electronics, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι που φέτος η LG στηρίζει έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς του ελληνικού λιανεμπορίου, τιμώντας τους συνεργάτες της, και επιβραβεύοντας όλες τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν με τις άριστες επιδόσεις τους. Για την εταιρεία μας, η ελληνική αγορά παραμένει βασική προτεραιότητα και γι’ αυτό σταθερός μας στόχος είναι να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις, καλύπτοντας, έτσι, τις αυξανόμενες ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών αλλά και των επιχειρήσεων».


Η βραδιά των RETAILBUSINESS AWARDS 2012 ήταν αφιερωμένη στις επιχειρήσεις εκείνες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν όχι μόνο για τις υψηλές επιδόσεις τους σε διάφορους τομείς του λιανεμπορίου, αλλά πάνω από όλα για την προσπάθειά τους να διαβούν το δύσκολο μονοπάτι του ελληνικού επιχειρείν, επενδύοντας και διατηρώντας σταθερό το όραμα της ανάπτυξης.


Τα RETAILBUSINESS AWARDS 2012 πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo, παρουσία 750 καλεσμένων και εκπροσώπων των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.


Keywords
Τυχαία Θέματα