Νέα στελέχη στην Intersys

H Intersys ανακοινώνει την ένταξη δύο νέων στελεχών στην διοικητική της ομάδα, του Κώστα Χιώτη και του Αχιλλέα Γεωργούλα.


Η Intersys A.E., αντιπρόσωπος των Canon, Océ, Pioneer, Toshiba, Olympus, TomTom, Hisense, Finlux, Telefunken και

NEC Display Solutions, στα πλαίσια της αναπτυξιακής της πορείας, ενδυναμώνει την ομάδα διοίκησης κι ανακοινώνει την ένταξη δύο νέων στελεχών με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στο στελεχιακό δυναμικό της. Ο κ. Κώστας Χιώτης, μέχρι τώρα Εμπορικός Διευθυντής της Fourlis Trade, αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση Καταναλωτικών Προϊόντων.


Στον άλλο μεγάλο τομέα δραστηριοποίησης της Intersys, Εμπορικός Διευθυντής Business Imaging & Professional Print, αναλαμβάνει ο κ. Γεράσιμος Βασιλόπουλος, μέχρι σήμερα Διευθυντής Πωλήσεων.


Επίσης, ο κ. Αχιλλέας Γεωργούλας, μέχρι πρότινος Υποδιευθυντής Πωλήσεων της SONY Ελλάς, αναλαμβάνει διευθυντής του γραφείου πωλήσεων Θεσσαλονίκης, με αρμοδιότητα για όλη την Βόρεια Ελλάδα.


Η κ. Ελένη Παπανδρέου, Διευθύνουσα σύμβουλος της Intersys δήλωσε σχετικά: «Στην Intersys, επιλέγοντας να αντιμετωπίζουμε την κρίση ως ευκαιρία, συνεχίζουμε την «επεκτατική» μας πολιτική σε όλους τους τομείς. Προσθέτουμε νέα brands στην προϊοντική μας γκάμα, επεκτεινόμαστε σε νέα τμήματα της αγοράς όπως για παράδειγμα στις λευκές οικιακές συσκευές αλλά ωστόσο γνωρίζουμε ότι όλα αυτά είναι ατελή αν δεν ολοκληρώνονται με τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να στηρίξουν αποδοτικά αυτές τις επενδύσεις. Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους μας και πιστεύουμε ότι η εμπειρία και το ταλέντο τους θα μας βοηθήσουν να εμβαθύνουμε την σχέση μας με το κανάλι και παράλληλα να αποκτήσουμε θέση ηγέτη στις νέες αγορές που θέλουμε να δραστηριοποιηθούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα