SurfacePad, smart cover θήκη για το iPhone από την TwelveSouth

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί γιατί η Apple δεν έχει δημιουργήσει ένα smart cover για το iPhone; H TwelveSouth βαρέθηκε να περιμένει και αποφάσισε να δημιουργήσει την δική της πρόταση: το SurfacePad. Πρόκειται για πολύ λεπτή και ελαφριά θήκη για το iPhone 4/4S/5 που διαθέτει ενσωματωμένο stand. Το SurfacePad είναι σχεδιασμένο να προστατεύει το iPhone

σας από τις πιο συνηθισμένες περιπτώσεις της καθημερινότητας αφήνοντας ταυτόχρονα να φανεί ο μοντέρνος σχεδιασμός της συσκευής.

Το υλικό κατασκευής είναι πολυτελές δέρμα νάπα που αναδεικνύει την ομορφιά του iPhone «κουμπώνοντας» στην συσκευή με μια ειδική κόλλα, η οποία μπορεί να αφαιρεθεί και να εφαρμοστεί ξανά ανά πάσα στιγμή. Το ενσωματωμένο stand βοηθάει ιδιαίτερα στην προβολή ταινιών, στις κλήσεις FaceTime κτλπ. Θα το βρείτε σε τρία χρώματα (κόκκινο, λευκό και μαύρο) και θα σας κοστίσει $35 συν μεταφορικά.

SurfacePad, smart cover θήκη για το iPhone από την TwelveSouth

Σχετικά άρθρα:

H Withings παρουσιάζει τα Smart Activity Tracker και Smart Body AnalyzerΤο αξεσουάρ που ενώνει τους iPhone haters και iPhone lovers εν Χριστώ χρήστες. Ειρήνη υμίνStickNFind, bluetooth stickers για να μην χάσετε ποτέ ξανά τα πράγματά σας!
Keywords
Τυχαία Θέματα