To iPad κυριαρχεί στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων για τη φετινή γιορτινή περίοδο

Νέα έρευνα της Nielsen δείχνει ότι οι καταναλωτές ηλικίας 6-12 στις ΗΠΑ ενδιαφέρονται να αγοράσουν προϊόντα της Apple μέσα στους επόμενους έξι μήνες με την πρώτη θέση να καταλαμβάνεται από το iPad σε ποσοστό 48 τοις εκατό, η δεύτερη θέση από το Nintendo Wii U

με 39 τοις εκατό με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνεται από τα iPod touch, iPad mini (36 τοις εκατό) και iPhone (33 τοις εκατό).

H ίδια έρευνα σε άτομα μεγαλύτερα των 13 ετών έδειξε σχετικά παρόμοια αποτελέσματα με το iPad να κυριαρχεί και πάλι στην πρώτη θέση σε ποσοστό 21 τοις εκατό, με την δεύτερη και τρίτη επιλογή να είναι ‘Υπολογιστής’ και ‘Tablet υπολογιστής εκτός του iPad’ αντίστοιχα.

Εν όψει της γιορτινής περιόδου των Χριστουγέννων τέτοιες έρευνες είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές για την Apple, η οποία αναμένεται να έχει ένα πολύ ισχυρό οικονομικό τρίμηνο. Εσείς τι περιμένετε να σας φέρει ο Άι-Βασίλης φέτος; Τα σχόλιά σας στο forum.

[via Nielsen]

iPhone Hellas - iPhone 5 iPad 3 iPod Touch NewsTo iPad κυριαρχεί στις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων για τη φετινή γιορτινή περίοδο

Keywords
Τυχαία Θέματα