Διαθέσιμο το TomTom 1.9

Πριν λίγες ώρες έγινε διαθέσιμη η αναβάθμιση του δημοφιλούς προγράμματος πλοήγησης TomTom για το iPhone στην έκδοση 1.9, πλήρως συμβατή με το iOS 5 και με υποστήριξη και του iPad. Όσοι επομένως διαθέτετε ένα iPad 3G, θα μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιείτε κανονικά και ως συσκευή πλοήγησης.

Η universal

εφαρμογή χρησιμοποιεί επιτέλους ολόκληρη την οθόνη του iPad, με την απεικόνιση σε πλήρη οθόνη να εμφανίζει ταυτόχρονα την οθόνη οδήγησης και τις πληροφορίες επιλογής λωρίδας κυκλοφορίας. Οι οδηγοί μπορούν επίσης να μεταβούν στην οθόνη οδήγησης από οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής και να έχουν πρόσβαση στις επιλογές με ένα μόνο άγγιγμα.

Το update παρέχει επίσης και πλήρη υποστήριξη στους κατόχους iPhone 3G, αναβαθμισμένους χάρτες, καθώς και ένα βελτιστοποιημένο γραφικό περιβάλλον με πιο ακριβείς πληροφορίες για τις σταθερές κάμερες ταχύτητας και τα σημεία ενδιαφέροντος.

Η έκδοση 1.9 της εφαρμογής TomTom για το iPhone/iPad είναι διαθέσιμη άμεσα στα 49,99€ για τον ελληνικό χάρτη και στα 89,99€ η ευρωπαϊκή έκδοση, από την οποία εξακολουθεί να μην συμπεριλαμβάνεται ο ελληνικός χάρτης! Οι υφιστάμενοι κάτοχοι της εφαρμογής μπορούν να αποκτήσουν τη νέα έκδοση στο iPad τους χωρίς επιπλέον κόστος. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αναβάθμιση αφορά όλες τις international εκδόσεις της εφαρμογής.

Σχολιασμός στο forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα