iPad mini 2 και iPad 5: Φήμες για κυκλοφορία το προσεχή Μάρτιο

Σύμφωνα με τον αναλυτή Brian White της Topeka Capital Markets, τα επόμενης γενιάς iPad (5) και iPad mini (2) αναμένονται να κυκλοφορήσουν μέσα στον προσεχή Μάρτιο:

Our checks at CES indicate Apple will release the iPad

5 and the second-generation iPad mini this March. The iPad 5 is expected to be lighter and thinner than the iPad 4 that was released in October, while the form factor of the iPad mini should be similar to the first generation iPad mini that debuted in October.

Η δήλωση του White συμβαδίζει με παλιότερη αναφορά της γιαπωνέζικης ιστοσελίδας Macotakara:

H γιαπωνέζικη ιστοσελίδα Macotakara αναφέρει ότι το πέμπτης γενιάς iPad θα κυκλοφορήσει πιθανόν τον Μάρτιο του 2013 διαθέτοντας σχεδιασμό παρόμοιο με αυτόν του iPad mini ενώ θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο. Ειδικότερα, αναμένεται να είναι κατά 4, 17 και 2 χιλιοστά μικρότερο σε ύψος, πλάτος και πάχος αντίστοιχα.

Σε αντίθεση με τις φήμες γύρω από τα νέα χαρακτηριστικά του επόμενης γενιάς iPad (2), το επόμενης γενιάς iPad mini (2) φαίνεται πως κρατάει καλύτερα κρυμμένα τα μυστικά του. Υπάρχουν βέβαια αναφορές όπως αυτή του Doug Freedman που θέλουν το επόμενο iPad mini “στα σκαριά”, ωστόσο επ’ ουδενί δεν γίνεται λόγος για τα χαρακτηριστικά του:

Apple’s gen-2 iPad mini is getting pulled-in, and is likely to have several new suppliers, with TXN gaining content.

Αυτό που όλοι μας περιμένουμε από το νέο iPad mini είναι η προσθήκη Retina display, ένα χαρακτηριστικό που δημιουργεί ωστόσο μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις. Το αν η Apple είναι σε θέση να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις, χωρίς ωστόσο να θυσιάσει άλλα χαρακτηριστικά όπως το βάρος και το πάχος της συσκευής είναι ενδεχομένως το σημείο κλειδί στην ενδεχόμενη κυκλοφορία του iPad mini 2 τον Μάρτιο.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να έχουμε περισσότερες διαρροές γύρω από τα δύο μοντέλα της Apple.

Thanks to nikosgnr –

iPad mini 2 και iPad 5: Φήμες για κυκλοφορία το προσεχή Μάρτιο

Keywords
Τυχαία Θέματα