iPhone 5S τον Αύγουστο, νέα iPad τον Απρίλιο (;)

Δημοσίευμα του iMore αναφέρει ότι το επερχόμενο iPhone 5S θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο ενώ τα επόμενης γενιάς iPad, δηλαδή το iPad 5 και iPad mini 2, αναμένονται, ίσως, και τον Απρίλιο! Σχεδιαστικά το iPhone 5S

θα είναι παραπλήσιο με το περσινό iPhone 5 με καλύτερο επεξεργαστή και βελτιωμένη κάμερα.

Ο Rene Ritchie του iMore διατηρεί, ωστόσο, τις επιφυλάξεις του όσον αφορά την ύπαρξη του iPad mini με Retina οθόνη για τον Απρίλιο μιας και όλοι αναμέναμε ότι κάτι τέτοιο θα συνέβαινε τον Οκτώβριο και δεδομένων των τεχνικών δυσκολιών, ίσως, ο Απρίλιος δεν είναι αρκετός. Ως εκ τούτου ενδέχεται η αναβάθμιση του Απριλίου να είναι μικρή με βελτιώσεις στον επεξεργαστή και την κάμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για κυκλοφορία του νέου iPhone το καλοκαίρι, κατά πάσα πιθανότητα στα πλαίσια της ετήσιας WWDC. Αναμένουμε, βέβαια, με εξαιρετικό ενδιαφέρον και το νέο iOS 7 και τις εκπλήξεις που αυτό επιφυλάσσει.

[via iMore]

iPhone 5S τον Αύγουστο, νέα iPad τον Απρίλιο (;)

Σχετικά άρθρα:

Λεπτότερο iPad 5 και iPad mini με Retina οθόνη τον Οκτώβριο, iPhone 5S με κάμερα 12MP τον Ιούλιο (;)iPad Mini 2 με Retina οθόνη ανάλυσης 2048×1536 pixels στα 324ppi (;)Το iPad 5 θα είναι λεπτότερο και ελαφρύτερο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία οθόνης του iPad mini (;)
Keywords
Τυχαία Θέματα