Τέλος το iPhone 3GS από την επόμενη βδομάδα (;)

Δημοσίευμα της Telegraph αναφέρει ότι μετά την παρουσίαση του iPhone 5 την επόμενη βδομάδα το iPhone 3GS θα σταματήσει να κυκλοφορεί αφήνοντας χώρο στο iPhone 4 και ένα νέο iPhone 4S στα 8GB. Αν αληθεύει αυτό σημαίνει

ότι θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί το iPhone 4 δωρεάν με συμβόλαιο και το iPhone 4S (8GB) στα $99 με συμβόλαιο, όπως συμβαίνει και τώρα αλλά με το iPhone 3GS  και iPhone 4 αντίστοιχα.

Κάτι τέτοιο έχει, όντως, νόημα για την Apple και είναι άλλωστε κάτι που έχει ξανακάνει και στο παρελθόν, οπότε δεν θα ήταν περίεργο. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι η Apple έχει ήδη ανακοινώσει ότι το iPhone 3GS θα μπορεί να δεχτεί το iOS 6 κάτι που πιθανόν σημαίνει ότι βρίσκεται μέσα στα σχέδια της. Ένα iPhone 3GS με ακόμα περισσότερο μειωμένη τιμή θα ήταν μια αρκετά δελεαστική επιλογή απέναντι στα Android για αυτούς που δεν θέλουν συμβόλαιο και θα βελτίωνε αρκετά το μερίδιο αγοράς της Apple. Tο iPhone 3GS με τιμή μετρητοίς περίπου στα 400€ αυτή τη στιγμή είναι αρκετά ακριβό για τον καταναλωτή που αποζητά ένα φθηνό smartphone και αναγκαστικά καταλήγει σε κάποιο Android.

Σχολιασμός στο forum

[via Telegraph]

iPhone Hellas - Νέο iPad iPhone 4S iPod Touch NewsΤέλος το iPhone 3GS από την επόμενη βδομάδα (;)

Keywords
Τυχαία Θέματα