Blackberry: Το θάνατο των tablets σε 5 χρόνια προβλέπει ο CEO [update]

18:26 30/4/2013 - Πηγή: myPhone
Το θάνατο και το τέλος των tablets μέσα σε πέντε χρόνια από σήμερα προβλέπει ο CEO της BlackBerry, Thorsten Heins, μέσω νέας του συνέντευξης. «Σε πέντε χρόνια, δεν νομίζω πως θα υπάρχει λόγος πια για να έχεις ένα tablet. Ίσως μια μεγάλη οθόνη στον χώρο εργασίας σου, αλλά όχι ένα tablet αυτού
του είδους. Τα tablet από μόνα τους δεν είναι ένα καλό επιχειρηματικό μοντέλο», δήλωσε ο επικεφαλής της κατασκευάστριας από τον Καναδά.

Την ίδια στιγμή και μέσα και πάλι στα επόμενα πέντε χρόνια, ο Heins προβλέπει πως «το Blackberry θα είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο mobile computing - σε αυτό στοχεύουμε,» δίνοντας έμφαση στη σημασία των smartphones απέναντι στα tablets. «Θέλω να κερδίσω όσο μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μπορώ, αλλά όχι με απομιμήσεις] πρόσθεσε. Σε άλλη του συνέντευξη, ο ίδιος έκανε γνωστό πως είναι πολύ αισιόδοξος για την εμπορική πορεία που θα έχει το Q10, η QWERTY συσκευή της Blackberry, επενδύοντας και στην πορεία που σημείωσε το Z10 στη βάση χρηστών της εταιρείας. «Αναμένουμε να πουλήσουμε δεκάδες εκατομμύρια μονάδες] όπως δήλωσε χαρακτηριστικά για το Q10.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 238 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα