Shooter της Respawn για το νέο Xbox (Durango)

Νέα στοιχεία για το Shooter της Respawn Entertainment καθώς και πληροφορίες για το video sharing.

Δύο νέες πληροφορίες διέρρευσαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την νέα κονσόλα Xbox της Microsoft (η οποία έχει προσωρινό όνομα Project Durango). Η μία αφορά τις υπηρεσίες της

κονσόλας και η άλλη τα αποκλειστικά της games.

Αποκλειστικά games
Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε σχετικό άρθρο, τα αποκλειστικά games του νέου Xbox θα είναι μεταξύ άλλων τα Ryse και Forza Motorsport 5. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kotaku, η Respawn Entertainment η οποία θυμίζουμε ότι συστάθηκε από τους Jason West και Vince Zampella, πρών ιδρυτικά μέλη της Infinity Ward (developer του Call of Duty), ετοιμάζει ένα Online Shooter επιστημονικής φαντασίας στο οποίο θα πολεμάτε δίνοντας επικές μάχες ενάντια σε τεράστιους εχθρούς που θα μοιάζουν με mechs και που θα είναι πολύ πιο ευλύγιστα από όσα mechs έχετε δει μέχρι σήμερα.

Το όνομα του παιχνιδιού φημολογείται ότι θα είναι το "Titan", τίτλο τον οποίο έχει κατοχυρώσει η Respawn Entertainment, παρότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι θα χρησιμοποιηθεί από την Blizzard στο επόμενό της MMO, ενώ το Kotaku αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει μόνο για το Xbox ή έστω "αρχικά για το Xbox" (προφανώς αργότερα στα υπόλοιπα format).

Οι υπηρεσίες της κονσόλας
Το Polygon έχει πληροφορίες στα χέρια του που αναφέρουν ότι η Microsoft θα υλοποιήσει τις παρακάτω υπηρεσίες στο νέο της Xbox:
- Video sharing: Δυνατότητα καταγραφής βίντεο ενώ παίζετε και online sharing στο Facebook και το Ustream. Θα υπάρχει δυνατότητα να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την καταγραφή ανά διαστήματα ακριβώς όπως κάνετε και με μία βιντεοκάμερα.
- Xbox Live: Καλύτερη αλληλεπίδραση με Facebook και Twitter.
- Friends list: Σε αντίθεση με την παλιά λίστα φίλων, τώρα θα μπορείτε πλέον να επιλέξετε ποιον θα κάνετε "Follow" με τρόπο παρόμοιο με αυτό του Twitter.
- Achievements: Οι developers θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν επιπλέον achievements σε παιχνίδι που έχει ήδη κυκλοφορήσει.

Θυμίζουμε ότι το Durango δεν θα απαιτεί να είστε διαρκώς συνδεδεμένοι online για να παίξετε games.

Περισσότερα στην παρουσίαση της Microsoft στις 21 Μαϊου.

Keywords
Τυχαία Θέματα