Play Store: Προσθέτει ένδειξη για τις εφαρμογές που περιέχουν διαφημίσεις

Αλλαγές ετοιμάζει η Google στο Play store. Στις αρχές του επόμενου έτους όλες οι εφαρμογές που βρίσκονται στο Play store και περιέχουν διαφημίσεις θα διαθέτουν την ένδειξη « ad-supported » για να προειδοποιούν τον χρήστη σχετικά με το περιεχόμενο της εφαρμογής. Η Google ξεκίνησε αυτό το χαρακτηριστικό
για τις ad-supported εφαρμογές στην κατηγορία των οικογενειακών εφαρμογών στο Google I/O και πλέον θα το συμπεριλάβει σε όλες τις εφαρμογές και όλα τα παιχνίδια στης αρχές Ιανουαρίου.

Οι ετικέτες διαφήμισης θα εμφανιστούν ακριβώς κάτω από το κουμπί «Εγκατάσταση» στη σελίδα της εφαρμογής, έτσι ώστε να είναι αρκετά δύσκολο να χάσετε τη προειδοποίηση . Εαν είστε προγραμματιστής εφαρμογών θα πρέπει να δηλώσετε ποιές εφαρμογές σας περιέχουν διαφημίσεις μέχρι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016. Μετά απο αυτή την ημερομηνία η δήλωση διαφήμισης θα είναι αναγκαστική για να κάνετε οποιαδήποτε αναβάθμιση στις εφαρμογές σας. Η Google αναφέρει ότι αν δεν δηλώσετε σωστά την παρουσία διαφημίσεων στις εφαρμογές σας, αυτό θεωρείται παραβίαση των πολιτικών του Google Play και μπορεί να προκαλέσει την αναστολή των εφαρμογών σας.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 22 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα