Sony Xperia Z5+: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας συσκευής (Φήμες)

17:27 15/8/2015 - Πηγή: myPhone
Όσοι από εσάς παρακολουθείτε τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ενδελεχώς, θα έχετε προφανώς συναντήσει κάποιες πρώτες φωτογραφίες των επερχόμενων Sony Xperia flagships, ανάμεσα στα οποία είναι και οι συσκευές Xperia Z5 και Xperia Z5 Compact. Ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχαμε στη διάθεσή μας διαρροές για το πολυαναμενόμενο phablet Xperia
flagship που είναι γνωστό με την κωδική ονομασία S70+ και το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά, υπό την εμπορική ονομασία Xperia Z5+.

Η παραπάνω εικόνα πιστεύεται ότι αποτελεί ένα slide της Sony Mobile και κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στα Ασιατικά μέσα ενημέρωσης. Στο slide διακρίνεται η κωδική ονομασία S70+, που επιβεβαιώθηκε πριν από μερικές ημέρες ότι είναι η ονομασία του Xperia Z5+ phablet. Θα μπορούσαμε να διατυπώσουμε την άποψη βάσει της εικόνας, ότι το Xperia Z5+ παρουσιάζει πολλές ομοιότητες ως προς το design με το Xperia Z3+. Αν και πρόκειται για χαμηλής ανάλυσης εικόνας, μπορούμε να διακρίνουμε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά πλευρά της συσκευής. Δυστυχώς, άγνωστο παραμένει αν η συσκευή θα παρουσιαστεί επισήμως μαζί με τα Xperia Z5 και Z5 Compact στην έκθεση IFA 2015 στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το ολοκληρωμένο άρθρο του myphone.gr περιέχει ακόμη 30 λέξεις
Keywords
Τυχαία Θέματα