GP Αμπου Ντάμπι: Ο Χάμιλτον ταχύτερος στο 3ο σκέλος ελεύθερων δοκιμών

Σε δικό ρυθμό ήταν ο Λιούις Χάμιλτον στην τρίτη και τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών στο Αμπου Ντάμπι, το πρωί του Σαββάτου (12/11).

Ο βρετανός οδηγός της McLaren πήρε την κορυφή της κατάταξης γράφοντας ορισμένους εξαιρετικούς χρόνους, με τον καλύτερο να είναι στο 1:38.976.

Οι υπόλοιποι ήταν πάνω από τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργοί. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Μαρκ Ουέμπερ της Red Bull πήραν τη δεύτερη και την τρίτη θέση

αντίστοιχα, ενώ ο Τζένσον Μπάτον με την άλλη McLaren ήταν τέταρτος, γυρίζοντας όλοι τους την πίστα στο 1.39:4.

Αλλα δύο δέκατα πιο αργά πήγε ο Φερνάντο Αλόνσο της Ferrari, στην πέμπτη θέση. Ο ισπανός ήταν και ο τελευταίος που κατάφερε να βρεθεί στο ίδιο δευτερόλεπτο με τον Χάμιλτον.

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes χώρισε τις δύο Ferrari, παίρνοντας την έκτη θέση μπροστά από τον Φελίπε Μάσα. Ακολούθησαν οι δύο Force India των Αντριαν Σούτιλ και Πολ ντι Ρέστα στις θέσεις 8 και 9, ενώ 10ος ήταν ο άλλος οδηγός της Mercedes, Μίκαελ Σουμάχερ.

Αυτοί οι χρόνοι ήρθαν με τη μαλακή γόμα ελαστικών, αν και η εικόνα με τη σκληρή νωρίτερα δεν ήταν πολύ διαφορετική, με τον Χάμιλτον να είναι και εκεί ο ταχύτερος στην πίστα, μπροστά από Φέτελ, Μπάτον και Ουέμπερ.

Ο μοναδικός πιλότος που δεν έκανε έστω έναν χρονομετρημένο γύρο ήταν ο Γιάρνο Τρούλι, εξαιτίας ενός προβλήματος στον κινητήρα της Lotus του.

Keywords
Τυχαία Θέματα