Τρέχουν να προλάβουν για τον έλεγχο

Δεν σταματούν ούτε το Σαββατοκύριακο οι ορκωτοί λογιστές που είναι επιφορτισμένοι με τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο χρόνος πιέζει για να προλάβουν να τελειώσουν μέχρι τις 21 Νοεμβρίου.

Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ θα βάλει τα 15 εκατομμύρια ευρώ και θα πάρει στα χέρια του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οικονομικός σύμβουλος Αναστάσιος Μπερέτας, ο δικηγόρος του υποψηφίου επενδυτή Πάνος Πετρόπουλος και

ορκωτοί λογιστές βρίσκονται καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ θα συνεχίσουν να εργάζονται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Χαμόγελα για Γερουλάνο
Εν τω μεταξύ, η παραμονή του Παύλου Γερουλάνου στο Υπουργείο Πολιτισμού έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους του Πρίγκιπα, καθώς αναμένουν ότι δεν θα καθυστερήσει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο που είναι να φέρει στη Βουλή ο συγκεκριμένος Υπουργός και αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΠΑΕ στην Ελλάδα, που αυτή τη στιγμή απαγορεύει σε αλλοδαπό εκτός Ευρωπαϊκής Ενωσης να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα