H Nike παρουσιάζει το KOBESYSTEΜ

Η NIKE ξεκινά την εκστρατεία "KOBESYSTEM: SUCCESS FOR THE SUCCESSFUL”. Ο πέντε φορές πρωταθλητής Kobe Bryant παρέχει έμπνευση σε διεθνείς ηγετικές προσωπικότητες για μια προσαρμογή με στόχο την επιτυχία.

Στην πιο πρόσφατη εκστρατεία της Nike Basketball, ο Kobe Bryant

ξεπερνά το ρόλο του υπέρλαμπρου αστέρα του μπάσκετ και αναλαμβάνει το ρόλο του motivational speaker. Με τα διδάγματα που έχει αποκομίσει από τις επιτυχίες του στο γήπεδο, ο Kobe δίνει έμπνευση σε ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες ηγετικές προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων, της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού διεθνώς, ώστε να επιτύχουν ακόμα περισσότερο στη ζωή τους. Η νικηφόρα φιλοσοφία του Bryant, η οποία επονομάζεται "The KobeSystem: Success for the Successful" (Το σύστημα του Kobe: Επιτυχία για τους επιτυχημένους), βασίζεται στην αποδεδειγμένη ικανότητά του να προσαρμόζεται για να επιτύχει ως παίκτης και αντικατοπτρίζεται επίσης στα νέα επαναστατικά υποδήματα που φέρουν την υπογραφή του, τα Nike Kobe VII System Supreme.

Ο Bryant έχει μάθει ένα-δύο πράγματα σχετικά με την προσαρμογή στη διάρκεια της 16χρονης καριέρας του, έχοντας κερδίσει πέντε φορές τον τίτλο του πρωταθλητή, δεκατρείς φορές τον τίτλο του παίκτη All-Star και ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο. Έχει μάθει τη σημασία της ύπαρξης κινήτρων, της σημασίας στη λεπτομέρεια, της προετοιμασίας και της ηγετικής νοοτροπίας. Αυτή η εμπειρία έδωσε ζωή στο νέο ρόλο του Kobe, ο οποίος επεκτείνεται πέραν της παραδοσιακής πυραμίδας της επιτυχίας προκαλώντας τους άλλους να "ξεπεράσουν την κορυφή" ακόμα κι όταν νομίζουν ότι έχουν φτάσει στο υψηλότερο σημείο της επιτυχίας.

"Είναι διασκεδαστικό να συνεργάζομαι με μια ομάδα πολύ επιτυχημένων ανθρώπων και να τους δίνω έμπνευση για να φτάσουν σε νέα επίπεδα επιτυχίας χρησιμοποιώντας το KobeSystem", είπε ο Bryant. "Τους διδάσκω πώς να προσαρμόζονται στην επιτυχία για να φτάσουν σε εκείνο το "επόμενο επίπεδο".

Η ομάδα των πρωταγωνιστών περιλαμβάνει τις παρακάτω ηγετικές προσωπικότητες που δραστηριοποιούνται από τη σκηνή έως την οθόνη, το γήπεδο, το διάστημα και το motivational speaking στην πραγματική ζωή:

Aziz Ansari, Διάσημος κωμικός και ηθοποιός
Richard Branson, Επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος
Landon Donovan, Διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου
Larry Fitzgerald, Ποδοσφαιριστής All-Pro
Jerry Rice, Ποδοσφαιριστής τιμημένος με τη διάκριση Hall-of-Fame
Tony Robbins, Παρακινητής ρήτορας και συγγραφέας βιβλίων best-seller
Paul Rodriguez, Εξαιρετικός αθλητής του skateboard
Hope Solo, Αθλήτρια του ποδοσφαίρου τιμημένη με χρυσό μετάλλιο
LeeHom Wang, Βραβευμένος Κινέζος διασκεδαστής
Kanye West, Μουσικός με πολλούς πλατινένιους δίσκους
Serena Williams, Πρωταθλήτρια του τένις

Το μήνυμα "Επίθεση γρήγορη και δυναμική" που κυριαρχεί στην εκστρατεία KobeSystem βασίστηκε στα νέα υποδήματα με την υπογραφή του Kobe, τα Nike Kobe VII System Supreme. Το Nike Kobe VII System Supreme, είναι ένα σύστημα υποδημάτων υψηλών επιδόσ

Keywords
Τυχαία Θέματα