Σκοτάδι στο... τούνελ της ΑΕΚ

Το διοικητικό αδιέξοδο παραμένει στην ΑΕΚ και πλέον η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο των ανθρώπων της Ενωσης. Οι αποχωρήσεις παικτών άρχισε, ενώ η ΠΑΕ δεν έχει φορολογική ενημερότητα, κάτι που σημαίνει πως όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές, αλλά δεν μπορεί καν να εντάξει και πάλι στο δυναμικό της τους παίκτες που είχαν φύγει ως δανεικοί.

Με μία λέξη, η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική και το χειρότερο απ` όλα είναι

πως δεν φαίνεται φως στο τούνελ. Αυτό βλέπουν και οι παίκτες, οι οποίοι έχουν αρχίσει να αναζητούν αλλού το μέλλον τους. Ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε την αρχή με τη μεταγραφή του στη Σαμπντόρια και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι...

Ο Νέιθαν Μπερνς ετοιμάζεται να αποχωρήσει, ενώ ανάλογες σκέψεις κάνει και ο Νίκος Καράμπελας, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Καρσλρούη.

Παράλληλα, ο Κώστας Μανωλάς τόνισε πως αν έρθει μία καλή πρόταση, τότε δεν έχει πρόβλημα να φύγει. Και η περίπτωση Μανωλά είναι η μόνη συμφέρουσα για την Ενωση, καθώς στα ταμεία της ομάδας θα μπουν χρήματα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, η ΑΕΚ απλως γλιτώνει τα συμβόλαια των παικτών, αλλά αποδυναμώνεται το ρόστερ της.

Την ίδια στιγμή κι άλλοι παίκτες φαίνεται πως βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδας, με τον Λεονάρντο και τον Μάκο να θεωρείται εξαιρετικά πιθανό πως θα αποχωρήσουν.

Η κατάσταση λοιπόν είναι ανεξέλεγκτη στην ΑΕΚ και πραγματικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί τελικά. Είναι, όμως, ιδιαίτερα ανησυχητικό το ότι δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στα διοικητικά, καθώς καμία από τις περιπτώσεις των υποψήφιων επενδυτών δεν έχει προχωρήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα