Me and Home by Get it Now!

Στο Getitnow.gr συγκρινουμε το Samsung Galaxy Note με iPhone 4s! Σιγουρα 2 απο τα καλυτερα smartphones που κυκλοφορουν αυτη τη περιοδο με χαρακτηριστικα που εντυπωσιαζουν.

Ξεκιναμε

με το Galaxy Note και συγκεκριμενα με την οθονη του. 5.3 ιντσες τεχνολογιας super amoled, αναλυσης 800 x 1280 pixels. Το iphone 4s απ τη πλευρα του ενσωματωνει IPS panel 3.5 ιντσων, τεχνολογιας retina display, αναλυσης 640 x 960 pixels.

Απο επεξεργαστες τωρα, το galaxy note ενσωματωνει ενα διπηρηνο Cortex-A9 χρονισμενο στο 1,4 ghz, ενω το 4s, επισης διπυρηνο Α5 στο 1ghz, υποχρονισμενο ομως στα 800 mhz. 1gb ram επελεξε η Samsung για το galaxy note, σε αντιθεση με την apple η οποια περιοριστηκε στα 512 mb.

Απο πλευρας ταχυτητας και τα 2 κινητα τρεχουν αλαγκαριστα καθως τοσο το δυνατο hardwariko μερος οσο και το softwariko τους το επιτρεπουν ευκολα. Στα πλεονεκτηματα του 4s σιγουρα συγκαταλεγεται το πολυδιαφημιζομενο siri, ενω στο galaxy note η ευκολια στην επεξεργασια φωτογραφιων και video, χαρις το S pen και την χαοτικη 5αρα οθονη. Παμε τωρα να δουμε τη ταχυτητα στους browser. Android 2.3.5 απ τη μια πλευρα και απ την αλλη το ios5. Και τα 2 κινητα ειναι συνδεδεμενα στο ιδιο wifi δικτυο.

Παταω ταυτοχρονα το refresh... και βλεπουμε οτι δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα στους χρονους που χρειαζονται οι συσκευες, για να φορτωσουν τη σελιδα.

Απο πλευρα καμερας τωρα και στις 2 περιπτωσεις εχουμε στο πισω μερος καμερα αναλυσης 8 Mpxel με led flash, και δυνατοτητα ληψης Full high definition video. Επισης, και τα 2 ενσωματωνουν τις λειτουργεις geotagging και face detection. Ωστοσο το galaxy note εχει καμερα στο μπροστινο μερος αναλυσης 2 mpxel, σε αντιθεση με το 4s του οποιου η καμερα ειναι μολις vga.

Τελος, η αυτονομια της καθε συσκευης διαφερει αρκετα καθως η μπαταρια του galaxy note ειναι στα 2500 μιλιαμπερωρια, σε αντιθεση με του 4s που ειναι μολις 1432. Αυτο πρακτικα σημαινει, 820 ωρες standby και 13 ωρες ομιλιας σε 3G δικτυο για το Note, ενω το 4s αντεχει 200 ωρες standby και προσφερει 8 ομιλιας σε 3G δικτυο. Εσεις ποιο θα επιλεγατε;

Στο http://www.meandhome.gr/ by http://www.getitnow.gr/ θα βρειτε τεραστια γκαμα για να αποκτησετε αυτο που προσωπικα χρειαζεστε, συνοδευομενο παντα με την εγγυηση του επισημου αντιπροσωπου.

Δείτε σε αυτή τη διεύθυνση (http://www.youtube.com/all_comments?v=MHI6HL-JetI) το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα