MotoGP: Νακασούγκα αντί Λορένθο για το GP Μαλαισίας

Ο ιάπωνας δοκιμαστής της Yamaha, Κατσουγιούκι Νακασούγκα, θα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Χόρχε Λορένθο στο GP Μαλαισίας το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ο Λορένθο χτύπησε σε δάχτυλο του χεριού του κατά τη διάρκεια του warmup της κούρσας στο Φίλιπ Αϊλαντ την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί εκεί.

Ο τραυματισμός του τον αναγκάζει να χάσει και τον αγώνα στην Σεπάνγκ, παραχωρώντας τη μοτοσικλέτα του στον 30χρονο Νακασούγκα, ο οποίος

ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο MotoGP.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λορένθο και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν στην Βαλένθια. Η τελική απόφαση θα παρθεί ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του ισπανού τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Στο μεταξύ, ο Λορένθο συνεχάρη τον Κέισι Στόνερ για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

"Ο Κέισι είχε μια απίστευτη σεζόν με πολύ λίγα λάθη", είπε ο απερχόμενος παγκόσμιος πρωταθλητής. "Ηταν συνεχώς πολύ δυνατός και σταθερός, οπότε ήταν δύσκολο να τον κερδίσεις.

"Του δίνω συγχαρητήρια, ήταν ο καλύτερος φέτος και άξιζε τον δεύτερο τίτλο του. Εγώ θα ήθελα να είχα μεταφέρει τη μάχη μέχρι τέλους, αλλά το ατύχημα την Κυριακή δεν μου το επέτρεψε.

"Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε για να πάρουμε την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την επόμενη σεζόν και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά για να κερδίσουμε και πάλι".

Keywords
Τυχαία Θέματα