Pregame ΑΕΚ - Ξάνθη (14/1, 17:15GR)

Με την αναμέτρηση ΑΕΚ - Ξάνθη ξεκινάει στις 17:15GR η 17η αγωνιστική της Super League στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη θέση της κοντά στην κορυφή, ωστόσο, ο Νίκος Κωστένογλου μετράει σημαντικές απουσίες.

Δέλλας, Μάκος και Λαγός βρίσκονται

εκτός αποστολής, ενώ εκτός πλάνων είναι και ο τιμωρημένος Σιαλμάς. Στα συν για τον έλληνα τεχνικό είναι οι επιστροφές των Βάργκας και Αραμπατζή.

Ο Κωστένογλου περιμένει από τους παίκτες του να πάρουν τη νίκη και να πάνε με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί μεσοβδόμαδα.

Στο βασικό σχήμα, σε διάταξη 4-2-3-1, θα βρίσκονται πιθανότατα οι Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Κοντοές, Μανωλάς, Κάλα, Γεωργέας, Καφές, Κάρλος, Κλωναρίδης, Λεονάρντο και Μπέλεκ.

Οσο για την Ξάνθη ταξίδεψε σχεδόν πλήρης στην Αθήνα, καθώς μοναδικός απών είναι ο Βασιλακάκης, ο οποίος είναι τραυματίας.

Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, που πήρε μαζί του στην Αθήνα 20 συνολικά παίκτες.

Συγκεκριμένα η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ζοντί Βιβιανί, Μανώλη Μπέρτο, Δήμο Μπαξεβανίδη, Κουριτίμπα Εντιμάρ, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρη Σουάνη, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλη Πλατέλλα, Παναγιώτη Βλαχοδήμο, Σταύρο Σταθάκη, Πέτρο Μάνταλο, Κώστα Φλίσκα, Δημήτρη Κομεσίδη, Σπύρο Βάλλα, Σωτήρη Λυμπερόπουλο, Βλάση Καζάκη, Μιχάλ Στάσιακ και Ρικάρντο Ντάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα