Pregame: Δόξα Δρ. - Ολυμπιακός (19:30)

10:48 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να διατηρηθεί στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, φιλοδοξεί να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Καυτανζόγλειο.

Μόλις τον 2ο βαθμό της, πάλι χωρίς να χρειαστεί να σκοράρει, πήρε η Δόξα Δράμας στο φετινό πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ μεσοβδόμαδα. Στα υπόλοιπα 7 παιχνίδια η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη υποχρεώθηκε σε ισάριθμες ήττες.

Είχε να πάρει βαθμό από την πρεμιέρα της κόντρα στον Πανιώνιο (0-0).

Οι Δραμινοί

έχουν σκοράρει μόλις μία φορά (σε βάρος του Εργοτέλη) και το παθητικό τους είναι στο 1-16.

Το ματς με τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα (0-0) και αυτό με την ΑΕΚ είναι τα μόνα στα οποία διατήρησε ανέπαφη την εστία της.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες, διάστημα στο οποίο έχει σημειώσει 19 "αναπάντητα" γκολ.

Εχει να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του από τις 27 Νοεμβρίου και την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα, που ήταν και η τελευταία απώλεια βαθμών για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο στην Τρίπολη, μετρώντας μια ισοπαλία (με ΑΕΚ) και 5 νίκες στα υπόλοιπα 6.

Μοιρασμένη είναι η παράδοση ανάμεσα σε Δόξα και Ολυμπιακό, με γηπεδούχους τους Δραμινούς. Οι δύο ομάδες μετρούν από 6 νίκες, ενώ 8 ματς δεν έχουν αναδείξει νικητή.

Ο Ολυμπιακός έχει να χάσει από τη Δόξα από τον Μάιο του 1991. Το παιχνίδι είχε γίνει στη Δράμα και οι γηπεδούχοι επικράτησαν 3-2, με δύο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη και ένα του Χιονά, οι οποίοι είχαν διαμορφώσει το 3-0! Τελικά ο Ολυμπιακός μείωσε σε 3-2 με τέρματα των Μαυρομάτη και Κωφίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα