Τελεσίγραφο από Ρούνεϊ

10:21 8/1/2012 - Πηγή: AEK365

«Πάρτε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλιώς φεύγω». Αυτό φαίνεται να έχει πει ο Γουέιν Ρούνεϊ στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Συντηρείται η φημολογία για κόντρα του με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ποια τα αίτιά της.

Μετά το δημοσίευμα της «Independent», το Σάββατο, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση των «κόκκινων διαβόλων» και του Άγγλου επιθετικού, η «Daily Mail» έρχεται να δώσει συνέχεια στη φημολογούμενη ...συννεφιά στις σχέσεις Ρούνεϊ-Γιουνάιτεντ.

Η αγγλική εφημερίδα τονίζει ότι δεν τίθεται

θέμα απομάκρυνσης του 26χρονου άσου, τουλάχιστον άμεσα, αφού και ο ίδιος και ο σύλλογος επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Και αν η «Independent» έκανε λόγο για έντονα παράπονα του Ρούνεϊ από τον Φέργκιουσον, η κυριακάτικη έκδοση της «Mai» αναφέρει ότι ο Άγγλος στράικερ έχει στείλει τελεσίγραφο στη διοίκηση του συλλόγου για την άμεση ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Ο Ρούνεϊ δεν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση του συλλόγου να μην ξοδέψει μεγάλα ποσά για να ενσωματωθούν στους «κόκκινους διαβόλους» παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα