Pregame: Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός (17/4, 19:00GR)

Ενα από τα λίγα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής που παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι αυτό που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, εκεί, όπου ο Ολυμπιακός Βόλου, που μάχεται να μπει στην πεντάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει στα play off με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από τους διώκτες του, ώστε να έχει το πάνω χέρι για την δεύτερη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Οι βολιώτες θέλουν πάση θυσία νίκη για να μπουν στα play off, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Αρης στην Ξάνθη. Στο Πανθεσσαλικό μετρούν 5 νίκες, 6 ισοπαλίες και 3 ήττες με υπέρ τους τέρματα 17-11. Προέρχονται από 3 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας.
 
Ο Ρόκα συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή, αλλά ο τραυμαυτισμός του στο χέρι πολύ δύσκολα θα του επιτρέψει να αγωνιστεί και όλα δείχνουν ότι οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τερματοφύλακα τον νεαρό Μαρούλη, που θα κάνει ντεμπούτο για πρώτη φορά στην Σούπερ Λίγκα.
 
Η αποστολή της ομάδας του Βόλου αποτελείται από τους Ρόκα, Μαρούλη, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μαρτίν, Μπερτόλντι, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Τομάς, Σέλεζι, Ακόστα, Σολάκη, Μητρόπουλο, Γκότοβο, Νέμεθ, Αναστασίου, Ρόκα, Ψυχογιό.
 
Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σανκαρέ, Ζαραδούκα και Γιακούποβιτς, όπως επίσης και στον τραυματία Μόνχε. Αντίθετα αποθεραπεύτηκε ο Αλβάρεζ και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα.
 
Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θέλει τη νίκη για τρεις λόγους. Πρώτον, για να μπει στα play off με 4 πόντους και σε περίπτωση νίκης και του Αρη στην Ξάνθη να ξεκινήσει με +3 από την ΑΕΚ. Δεύτερον, για να δώσει χαρά στον κόσμο του, καθώς θα έχει νικήσει μία από τις πλέον αντιπαθητικές ομάδες για τους πράσινους, εξαιτίας φυσικά του ιδιοκτήτη της. Και τρίτον για να... στεναχωρήσει τον Αχιλλέα Μπέο, που είναι persona non grata για το Τριφύλλι, κόβωντας τον δρόμο για την Ευρώπη στην ομάδα του.
 
Οι πράσινοι εκτός έδρας μετρούν 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με υπέρ τους τέρματα 18-11. Το Τριφύλλι στα τελευταία έξι παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας μετράει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με την απόδοσή του να είναι κάκιστη.
 
Ο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα με μία αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τη θέση του Ιωαννίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Καντέ. Κατόπιν τούτου, οι πράσινοι θα παραταχθούν σε σύστημα 4-3-3 με τους Τζόρβα, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ στην άμυνα, τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη στη μεσαία γραμμή και τους Λέτο, Σισέ, Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση.
 
Την αποστολή του Τριφυλλιού αποτελούν οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Πλεσί, Μαρίνος, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Μαυρίας και Σισέ. Εκτός 19άδας έμειναν ο τιμωρημένος Νίνης, ο Γκοβού ως ένδειξη τιμωρίας για το... περιστατικό της περασμένης Δευτέρας (11/4), οι τραυματίες Σπυ
Keywords
Τυχαία Θέματα