Pregame Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ

Ημέρα Europa League για τον ΠΑΟΚ, που το βράδυ της Πέμπτης (3/11 20:00GR) αντιμετωπίζει στο Δουβλίνο τους Σάμροκ Ρόβερς για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θέλουν να αφήσουν πίσω τους το μήνα Οκτώβριο, που όπου η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα, και να ξεκινήσουν με το δεξί το Νοέβριο, ελπίζοντας σε ένα σερί επιτυχιών σε Ελλάδα και

Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ πάντως παραμένει αήττητος στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία τόσο στα προκριματικά όσο και στον όμιλο και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί με μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί των πρωταθλητών Ιρλανδίας.

Η ομάδα του Μπόλονι βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου με 5 βαθμούς, δύο πίσω από την Τότεναν και ένα μπροστά από την Ρούμπιν. Με ενδεχόμενη νίκη επί της Σάμροκ, όπως έκανε και στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα πολλαπλασιάσει τις ελπίδες του για πρόκριση στους 32 της διοργάνωσης.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Λάσλο Μπόλονι, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αθανασιάδη, Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς και Τσουκαλά.

Για το αρχικό σχήμα ο Μπόλονι χρησιμοποίησε στο τελευταίο οικογενειακό διπλό τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Γεωργιάδη δεξιά.

Η τριάδα των χαφ δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Λάζαρ και Αρίας, που θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ και τον Φωτάκη, που θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

Στην άμυνα, ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο και Μαλεζάς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ο Λίνο επανέρχεται στο αριστερό άκρο και ο Έτο στο δεξία. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο Βραζιλιάνων ακραίων μπακ έχει πρόβλημα, τότε υπάρχει και η επιλογή του Σνάουτσνερ.

Στη Σάμροκ Ρόβερς, που πριν λίγες μέρες πανηγύρισαν το πρωτάθλημα Ιρλανδίας, ευελπιστούν πως θα πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση, αφού μέχρι τώρα δεν έχουν σημειώσει ούτε νίκη, ούτε ισοπαλία.

Όσον αφορά το σημερινό ματς ο Μάικλ Ο’ Νιλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Στην εστία θα βρίσκεται ο Τόμσον, κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Μάρεϊ και Σιβς, αριστερό μπακ ο Στίβενς, δεξί ο Σάλιβαν, αμυντικό χαφ ο Ράις, Ο’ Ντόνελ και Μακ Κόρμακ δύο επιθετικοί μέσοι, αριστερά ο Ντένεχι, δεξιά ο Μακ Κέιμπ και στην κορυφή της επίθεσης ο Σέπαρντ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο λευκορώσος διαιτητής Αλεξέι Κουλμπάκοφ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει, την Πέμπτη (3/11, 20:00GR), τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τους Σάμροκ Ρόβερς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Europa League.

Ο 32χρονος ρέφερι δεν έχει σφυρίξει ποτέ στο παρελθόν ελληνική ομάδα, ενώ φέτος ήταν ο "άρχοντας" στις αναμετρήσεις Σάλτσμπουργκ- Σένιτσα 1-0 και Αούστρια Βιέννης- Γκαζ Μετάν 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα