Αδαμίδης: Θα μείνουν Λεό και Καράμπελας

Επειτα από τις πολύωρες διαπραγματεύσεις με Λεονάρντο και Καράμπελα, ο Σταύρος Αδαμίδης εμφανίστηκε σίγουρος πως οι δύο παίκτες δεν θα καταθέσουν προσφυγή και θα παραμείνουν στην ΑΕΚ!

Οπως είχαμε γράψει οι άνθρωποι της ΑΕΚ πίεζαν έντονα τους δύο παίκτες, ώστε να αναθεωρήσουν και να παραμείνουν στην Ενωση.

Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του Λεονάρντο είπε: "Εδώ και μέρες είχα ρωτήσει και τον παίκτη και τον μάνατζέρ του αν είχαν σκοπό να καταθέσουν

προσφυγή και μου απάντησαν αρνητικά. Σήμερα συναντηθήκαμε δύο φορές με τον μάνατζερ του Λεονάρντο ο οποίος μου είπε ότι ο μόνος λόγος που έγινε η προσφυγή ήταν για να διασφαλίσει ο παίκτης τα χρήματά του και όχι επειδή έχει πρόθεση να πάει σε άλλη ομάδα. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο το πρωί θα έχουμε οριστική λύση και ο παίκτης θα παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ".

Για τα δημοσιεύματα που λένε πως ο Λεονάρντο έχει προτάσεις από άλλες ομάδες και θέλει να φύγει, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε στο site της NOVA: "Δεν μας είπε κάτι τέτοιο, μας είπε ότι έκανε προσφυγή για να διασφαλίσει τα χρήματά του και πως στόχος του είναι να παραμείνει στην ΑΕΚ".

Οσο για την περίπτωση του Νίκου Καράμπελα, υπογραμμισε: "Με τον Καράμπελα συναντηθήκαμε για πολύ ώρα το πρωί, απέρριψε την πρόταση της Καλσρούης μετά τη συνάντηση που είχαμε και μάλιστα το απόγευμα μου δήλωσε ότι δεν υφίσταται η προσφυγή του, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μας είπε πως αν έρθει κάποια άλλη πρόταση η οποία θα του εξασφαλίζει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που λαμβάνει στην ΑΕΚ, να το δούμε θετικά και συμφωνήσαμε να μην σταθούμε εμπόδιο. Προς το παρών παραμένει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ".

Keywords
Τυχαία Θέματα