Αλεξανδρής: Αξεπέραστα προβλήματα

Απογοητευμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για τη μοναξιά που νιώθει πλέον, καυτηριάζοντας πολλά που συμβαίνουν στην ομάδα μπάσκετ του Αρη. Ο προπονητής των «κίτρινων» αναφέρθηκε στην έλλειψη επικοινωνίας, αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που πλέον δεν επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία της ομάδας.

Β«Ηρθα στην ομάδα συναισθανόμενος την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με πολύ μεγάλη διάθεση συμμετοχής σε όποιο πρόβλημα υπάρχει και με μία τάση ενότητας που πάντα είχα στην ζωή μου. Οφείλω

να ομολογήσω ότι αν και παίζουμε με τη Ντονετσκ σε δύο ημέρες, το μυαλό μου δεν το έχω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς σαν ομάδα, τα οποία επ' ουδενεί δεν βγαίνουν προς τα έξω. Τα αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, με διάθεση να τα επιλύσουμε για να δούμε τον ’ρη ψηλά.

Σε αυτή την χρονική περίοδο αυτό που μας κράτησε ως ομάδα είναι η αγάπη του κόσμου. Και η αγάπη μου, την οποία μπόρεσα να μεταφέρω για το άθλημα το οποίο χρίζει. εγχείρησης. Γιατί έχουμε φτάσει και έχουμε πιάσει πάτο. Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο και αυτή την στιγμή είμαι πολύ φορτισμένος και ειδικά μετά το χθεσινό παιχνίδι, γιατί εδώ και δέκα ημέρες η ομάδα δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπεΒ», είπε και μπήκε σε λεπτομέρειες.

Β«Ξέρω όλα τα εξωτερικά προβλήματα. Εχουμε φτάσει να καλύπτουμε τον Ιανουάριο, να είναι σε εξέλιξη ο δεύτερος γύρος και τα παιδιά να μην έχουν πάρει ούτε έναν μισθό ολοκληρωμένο. Τότε, γιατί να μιλήσουμε; Για ποιο πρόβλημα να μιλήσουμε; Ήρθαμε σήμερα να κάνουμε προπόνηση, κάποιοι παίκτες έχουν αργήσει χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει κανένας στο γήπεδο από πλευράς διοίκησης, νιώθουμε μόνοι. Παρέα έχουμε την μοναξιά μας. Δεν έχει έρθει ο γυμναστής, μπορεί να του έτυχε κάτι, αλλά και αυτό δείχνει κάτι. Δεν έχει έρθει ο φυσιοθεραπευτής μας, ο Δημήτρης Ελευθεριάδης να δέσει τους παίκτες. Δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε κάτω από αυτές τις συνθήκεςΒ».

Ο προπονητής του Αρη είπε ξεκάθαρα ότι η οικονομική ασυνέπεια έχει δημιουργήσει προβλήματα και στο κομμάτι της διάθεσης των παικτών. Β«Η αδιαφορία που υπάρχει προς αυτό το τμήμα, προς αυτά τα παιδιά έχει αντίκτυπο. Αυτό το εισέπραξα τις τελευταίες δέκα ημέρες, βλέποντας την ομάδα να μην παίζει με συγκέντρωση, να μην έχουν τα παιδιά τη διάθεση να γυμναστούν. Δεν μπορώ να επιβάλλω, ως έναν βαθμό, με το ζόρι να κάνουν κάποια πράγματα. Γι' αυτό και χάνουμε τα παιχνίδια. Γιατί είναι συνδυασμός όλων. Συγκέντρωσης, καρδιάς, μυαλού. Αυτά απουσιάζουν. Δεν υπάρχει διάθεση. Είμαι πολύ προβληματισμένος. Δεν ξέρω ποια είναι η λύση. Το σίγουρο είναι ότι τα σωματεία αν δεν λύσουν τα εσωτερικά τους προβλήματα δεν μπορούν να προχωρήσουν, να κάνουν ένα βήμα παραπάνωΒ», είπε για να συμπληρώσει:

Β«Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο, είναι αξεπέραστο. Μου έχουν χρεώσει ένα σωματείο να το διαχειριστώ μόνος μου; δεν το κατάλαβα αυτό. Και μπορώ ως ένα σημείο να πείσω κάποιους, να βάλουν στην άκρη τα προβλήματα και να αγωνιστούν. Αλλά δεν μ

Keywords
Τυχαία Θέματα