Δύσκολα ο ΠΑΟΚ την Καβάλα

Εξαιρετικό ντέρμπι έγινε στο κλειστό της Πυλαίας, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τη νίκη στα... σημεία απέναντι στη μαχητική Καβάλα. Ο Δικέφαλος έφτασε δύσκολα στη νίκη με 66-60, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Ντικούδη και Καλαμπόκη.

Από το πρώτο δεκάλεπτο φαινόταν πως το ματς θα είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι δύο ομάδες βάδιζαν

πόντο πόντο (18-17, 10`). Παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ντικούδη, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε ούτε στη δεύτερη περίοδο να φέρει το ματς στα μέτρα του.

Η Καβάλα βρήκε τις απαραίτητες λύσεις και μόνο ένα καλάθι χώριζε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου (32-30, 20`).

Ντικούδης και Καλαμπόκης κράτησαν τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ και στην τρίτη περίοδο, ωστόσο, η Καβάλα δεν έχασε την επαφή της με το σκορ. Ο Δικέφαλος είχε προβάδισμα τεσσάρων πόντων στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου (48-44) και το φινάλε αναμενόταν να είναι συναρπαστικό.

Και πράγματι, τα τελευταία λεπτά ήξταν συναρπαστικά, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, καθώς οι έμπειροι Ντικούδης και Καλαμπόκης έδωσαν τις λύσεις που χρειαζόταν ο Δικέφαλος στα κρίσιμα σημεία. Με δικούς τους πόντους στις τελευταίες επιθέσεις κράτησαν τον ΠΑΟΚ στη θέση του οδηγού και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήρε τη νίκη με 66-60.

Keywords
Τυχαία Θέματα