Αναστόπουλος: Εμείς ήμασταν το πρόβλημα

Δεν κρύφτηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος, μετά την λευκή ισοπαλία της ομάδας του με την Κέρκυρα, τονίζοντας ότι η απόδοση των παικτών του δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
"Ήταν ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί και δεν φτάσαμε στο επίπεδο των προηγούμενων εμφανίσεων, ειδικά μέσα στο γήπεδο μας. Δεν είχαμε τα στοιχεία που θέλαμε και είναι δικαιολογημένο. Φάσεις δεν υπάρχουν, ούτε ψάχνουμε

δικαιολογίες, ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε.

Υπολείπονται ακόμα δύο παιχνίδια για να κλείσει ο πρώτος γύρος και πλέον η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου όπου σαν ΟΦΗ θέλουμε να είμαστε μέσα και σε αυτόν τον στόχο.

Προερχόμαστε από πολύ καλές εμφανίσεις , το σημαντικό είναι ότι έχουμε πάρει και βαθμούς. Εγώ δεν επικαλούμαι δικαιολογίες. Γνωρίζαμε ότι θα παίξει η Κέρκυρα με αμυντικούς προσανατολισμούς. Όμως, δεν ήταν η Κέρκυρα το πρόβλημα μας αλλά εμείς.

Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, θα κοιτάξουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία ή προέρχονται από συνεχόμενα παιχνίδια. ’λλωστε, γνωρίζετε ότι χρειάζεται να έχουμε στον πάγκο 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 21 χρονών".

Keywords
Τυχαία Θέματα