Μπόλονι: Απαντήσεις και λύσεις ο Σαλπιγγίδης

Μάλλον έδειξε τη διάθεση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έπειτα από τις καταστάσεις που έλαβαν χώρα με αφορμή το ενδιαφέρον ομάδας της Σαουδικής Αραβίας για τον ίδιο. Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν ευδιάθετος έπειτα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Δόξας Δράμας, διέκρινε ότι η ομάδα του δεν έχει το φονικό ένστικτο για να πετύχει πολλά γκολ, αναφέρθηκε στον Σαλπιγγίδη και κατέληξε ότι ακόμη δεν έχει απορρίψει τη πρόταση που έχει δεχθεί διατηρώντας το θέμα στην επικαιρότητα.

"Διαπίστωσα ότι επικράτησε φρενίτιδα τόσο στις εφημερίδες όσο και στα ραδιόφωνα, ενώ εγώ ήμουν όσο ξεκάθαρος μπορούσα επί του θέματος. Αντιλαμβάνομαι γιατί είστε σε εγρήγορση, αλλά για μένα το βασικό θέμα είναι ο αγώνας του Κυπέλλου που ακολουθεί", είπε και απάντησε ότι "μόνο ο Θεός ξέρει", σε ερώτηση σχετική με το πότε θα απαντήσει.
Επί της ουσίας δεν θέλησε να μιλήσει εκ νέου επί του συγκεκριμένου θέματος, αν και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο ίδιος το άνοιξε. Σχετικά με τον αγώνα απέναντι στη Δράμα, υποστήριξε ότι "ήμουν θυμωμένος πριν σκοράρουμε γιατί χάσαμε κάποιες φάσεις. Είμαι όμως χαρούμενος που σκόραρε ο Σαλπιγγίδης γιατί μας έκανε ένα δώρο σε κρίσιμο σημείο και μετά όλα ήταν εύκολα.

Η Δόξα με εξέπληξε σε σχέση με άλλα παιχνίδια που την είχα παρακολουθήσει και μας δημιούργησε προβλήματα κυρίως με τον Βραζιλιάνο Βάντερσον. Αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν έχουμε το φονικό ένστικτο, πέρα από κάποια τεχνικά λάθη που έχουν την σημασία τους και σχετίζονται με το σκοράρισμα. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία θα τα πω στους παίκτες μου", είπε και ρωτήθηκε για τους λόγους που η ομάδα του δεν έχει το φονικό ένστικτο.

"Το θέμα είναι ψυχολογικό, όχι τόσο αγωνιστικό γιατί μας λείπει το ένστικτο του δολοφόνου. Ισως είναι και θέμα τεχνικής. Σήμερα πάντως έπαιξε ρόλο και η κούραση. Ο Αθανασιάδης σήμερα δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι, θα πρέπει να μαθαίνει ότι η θέση του απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα", είπε κι εκεί έπλεξε το εγκώμιο του Σαλπιγγίδη, αλλά και αναφέρθηκε στη κόντρα του με τους οπαδούς.

"Εχω καταλάβει ότι το 95% στηρίζουν τον Σαλπιγγίδη κι αυτοί είναι οι νικητές, γιατί ο Σαλπιγγίδης δίνει απαντήσεις. Είναι κάτι σαν πολεμικό παιχνίδι. Το 95% βλέπει, καταλαβαίνει, σέβεται έναν χαρούμενο ή στεναχωρημένο ποδοσφαιρική. Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι δικό τους, προσωπικά είμαι χαρούμενος γιατί ο Σαλπιγγίδης δίνει απαντήσεις και λύσεις, όπως για παράδειγμα στον αγώνα με τη Τότεναμ".

Ο Μπόλονι ρωτήθηκε για τη κλήρωση του Europa League και υποστήριξε ότι "δεν ήταν η καλύτερη δυνατή κλήρωση για μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα, θα έχουμε ένα δυνατό τεστ, αλλά ακόμη είναι νωρίς για να σκεφτώ αυτούς τους αγώνες. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω για παράδειγμα, ποιους παίκτες θα έχουμε στη λίστα της UEFA, γιατί ενδέχεται να φύγουν κάποιοι παίκτες και δεν ξέρω ποιοι μπορεί να έρθουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα