Ανέλαβε την ευθύνη για την εξάρα ο Φυντάνης

19:43 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Ηλίας Φυντάνης, σκασμένος μετά το 6-1, παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου και ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας. Ο έμπειρος κόουτς είπε: "Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα. Το τελικό 6-1 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που είχε η ομάδα μου.

Δεχθήκαμε ένα αναπάντεχο γκολ στο ξεκίνημα και στη συνέχεια κάναμε λάθη στην αμυντική γραμμή ενώ είχαμε δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα κατά την διάρκεια της εβδομάδας.

Στο β’ μέρος έπρεπε να ρισκάρουμε. Μετά τον τραυματισμό του Μενδρινού, γνωρίζαμε

ότι θα έμεναν κάποια κενά στην άμυνα αλλά έπρεπε να ρίξουμε στο παιχνίδι όλους μας τους επιθετικούς.

Όμως, δεν μας βγήκε και χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία, μας έλειπαν σήμερα δυο βασικοί αμυντικοί. Θα δουλέψουμε πολύ στη συνέχεια για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Ερωτηθείς αν σκέφτεται να παραιτηθεί, απάντησε "Εσείς καταλάβατε κάτι τέτοιο;" για να πάρει την απάντηση "Φαίνεται να το σκέφτεστε". Ο Φυντάνης ξεκαθάρισε πάντως πως "δεν υπάρχει κανένα ζήτημα".

Την σκυτάλη στις δηλώσεις πήρε ο παίκτης της Παναχαϊκής Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, που δήλωσε "τι 1-6, τι 0-1, το ίδιο είναι"!.

Αναλυτικά ο Τσεμπερίδης είπε: "Όταν τρως τέτοια γκολ, το σίγουρο είναι πως δεν φταίει ο προπονητής σου. Ακόμα και ο Μουρίνιο να ήταν στον πάγκο, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα. Θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και με περισσότερη πειθαρχία.

Δεν είναι δίκαιο αποτέλεσμα το 6-1, γιατί στην επανάληψη ρισκάραμε. Δεν χάθηκε τίποτα… Είτε 6-1, είτε 1-0 το θέμα είναι το ίδιο και χάνει 3 βαθμούς! Προλαβαίνουμε ακόμα για την 6αδα και θα δουλέψουμε για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος".

Αξίζει να σημειωθεί πως την συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, ο οποίος ήταν αμίλητος. Μάλιστα, κλήθηκε να μιλήσει στο OTEtv, όμως, αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να μιλήσει σε κανέναν.

Βοσνιάδης: Ανέλπιστο αποτέλεσμα
Ο Αλέξης Βοσνιάδης, ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει την διάσταση που πήρε το σκορ. "Πρόκειται για μια σπουδαία μέρα σήμερα, για την Επανομή.

Πήραμε μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, ένα πραγματικά ανέλπιστο αποτέλεσμα. Πετύχαμε εύκολα γκολ αν και η Παναχαϊκή μπήκε πιο ζωηρή στο γήπεδο, ωστόσο εμείς με την βοήθεια και της τύχης στο α΄μέρος κάναμε γκολ τις τέσσερις από τις πέντε φάσεις που δημιουργήσαμε.

Η έκταση του σκορ δεν είναι… φυσιολογική, αλλά να μην ξεφεύγουμε από τον στόχο μας που είναι η πιο γρήγορη παραμονή.
Τα στραβά αποτελέσματα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και εύχομαι η Παναχαϊκή να βρει τον δρόμο της…".

Keywords
Τυχαία Θέματα