Αγγέλου: Ζητούμενο η αμυντική λειτουργία

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ηλυσιακό μίλησε ο συνεργάτης του Ντούσαν Ιβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

"Για μας ξεκινάει μια πολύ σημαντική εβδομάδα για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες πλην του Παπαδόπουλου και ο δεύτερος είναι ότι στα παιχνίδια με Ηλυσιακό και ΠΑΟΚ πρέπει η ομάδα να ετοιμαστεί για το υψηλότατο

επίπεδο του Τοπ-16 που ξεκινάει. ’ρα, αυτόματα το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό είναι για μας πάρα πολύ σημαντικό", είπε ο έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

"Ο Ηλυσιακός είναι μια ομάδα με αγωνιστική αξιοπρέπεια και σοβαρότητα και όπως σ’ όλα τα παιχνίδια η βελτίωση της αμυντική μας λειτουργία είναι για μας το ζητούμενο όπως σ’ όλους του αγώνες".

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είπε από την πλευρά του: "Το ζητούμενο για μας σε κάθε παιχνίδι δεν είναι μόνο η νίκη αλλά να δείχνουμε βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα. Απέναντι σε Πανιώνιο και Καβάλα παίξαμε καλά, αλλά σίγουρα μπορούμε και πρέπει να παίξουμε καλύτερα αν θέλουμε κυρίως στο Τοπ-16 να έχουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο. Ο Ηλυσιακός θα έρθει χωρίς άγχος στο ΣΕΦ κι αυτό θα είναι το στοιχείο που πρέπει να προσέξουμε περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα