Ανησυχία με Ορόθκο στον Αστέρα

Νέο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Αστέρα Τρίπολης, αφού κατά τη διάρκεια της σημερινής (12/1) προπόνησης αποχώρησε τραυματίας ο Ορόθκο και μάλιστα στο χειρουργημένο του πόδι, γεγονός που γέμισε με ανησυχία τους Αρκάδες...

Ο Ισπανός αμυντικός θα βγάλει μαγνητική την Παρασκευή (13/1), όπου και θα φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, αν και οι έντονοι πόνοι που αισθάνεται, προϊδεάζουν τους πάντες για περαιτέρω απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αστέρας έχει ήδη χάσει και το Θανάση Κωστούλα ως το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει

ότι πλέον ο Τσιώλης έχει στη διάθεσή του μόνο τους Πουλίδο, Κουρμπέλη και Μπαρτολίνι. Ενδεχομένως αυτό να σημαίνει πως οι Αρκάδες θα κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα που αγωνίστηκαν στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ κάνοντας ένα μικρό χαλάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι –που δεν αγωνίστηκαν- έκαναν κανονικά προπόνηση.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά, ξεπερνώντας τα μικροπροβλήματα τραυματισμών τους, οι Περόνε, Μπρέσκα, Χουανίτο, ενώ ο Ουσέρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα