Παραίτηση Βήτα με καρφιά για Χριστοβασίλη

Η αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χριστοβασίλη, που ενώ αρχικά καταδίκασε με ανακοίνωσή του το περιστατικό της επίθεσης από οπαδό σε δημοσιογράφο και λίγες ώρες αργότερα έδωσε εντολή να κατέβει η ανακοίνωση, έφερε τις πρώτες αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιώργος Βήτας, με γραπτή του επιστολή προς τον ίδιο τον Χριστοβασίλη, η οποία κοινοποιείται προς τα ΜΜΕ, ανακοινώνει την αποχώρησή του από την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού η άτακτη

υποχώρηση του Χριστοβασίλη στο θέμα της ανακοίνωσης της ΠΑΕ αφήνει εκτεθειμένο τόσο τον ίδιο όσο και άλλα στελέχη της ΠΑΕ που σκέφτονται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:

Β«Αγαπητέ πρόεδρε,

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσπάθησα να είμαι δίπλα σου με κάθε τρόπο, υπερβαίνοντας πολλάκις, τόσο τις υποχρεώσεις όσο και τις ευθύνες μου, με αποκλειστικό γνώμονα την καλή εικόνα της ομάδας και του προσώπου σου προς τρίτους.

Ουδέποτε φοβήθηκα τη σύγκρουση από τη στιγμή που αυτό το οποίο πίστευα ήταν και ηθικό και έντιμο. Στα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες προσετέθη και ένα περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς σε άνθρωπο ο οποίος προσπαθούσε να εργαστεί, γεγονός απολύτως κατακριτέο και καταδικαστέο.

Δυστυχώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ καταδίκασε αρχικά το γεγονός και μετά την εύλογη θετική αποδοχή μέσω όλων των ΜΜΕ, στη συνέχεια υπαναχώρησε αποσύροντας το κείμενο από το site της ομάδος. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί την άσκοπη υποψία ότι επικροτεί το χθεσινό γεγονός. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συνάδει με το δικό μου τρόπο σκέψεως, θεώρησε σε παρακαλώ δεδομένο ότι εγώ πλέον δεν μπορώ να ανήκω στην τεράστια οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα".

Keywords
Τυχαία Θέματα