Μπάντοβιτς: Λείπει μόνο το αποτέλεσμα

Ικανοποιημένος για την εμφάνιση της Κέρκυρας στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έληξε ισόπαλο 1-1, εμφανίστηκε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που τόνισε ότι αυτό που λείπει από την ομάδα του είναι ένα αποτέλεσμα.

"Ήταν ένα καλό τεστ για μας και είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ,

αλλά, από εκεί και πέρα, ελέγξαμε το ρυθμό, κάναμε φάσεις και σίγουρα, με την είσοδο του Μαρτίν, εμφανιστήκαμε καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι και μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι είχαμε εξαιρετικό ρυθμό, τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και είχαμε καλή απόδοση. Γενικά, είμαστε καλά και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα αποτέλεσμα", είπε αρχικά ο Μπάντοβιτς.

Ο προπονητής της Κέρκυρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόδοση του Μαρτίν που... "είναι μαζί μας δυο – τρεις μέρες. Χρειάζεται ακόμη κάποιες προπονήσεις, ώστε να βρει το ρυθμό του, αλλά, συνολικά, είναι σε καλή κατάσταση".

Για τον Στέλιο Ηλιάδη, που είναι επίσης "νέος" στην Κέρκυρα, είπε ότι "έπαιξε και στο προηγούμενο φιλικό. Σίγουρα, χρειάζεται να δουλέψει λίγο ακόμα στη φυσική κατάσταση, αλλά είμαι ευχαριστημένος απ' την προσπάθειά του. Και αυτός και ο Μαρτίν είναι σημαντικοί παίκτες και εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό και να τους έχω στη διάθεσή μου".

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Κέρκυρας είπε για τον Παρασκευαΐδη ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του μέσα από τις προπονήσεις, ενώ αναφερόμενος στη διακοπή του πρωταθλήματος, είπε: πως "στο διάστημα αυτό δώσαμε δύο φιλικά. Φυσικά, θα ήταν καλύτερα να παίζαμε κανονικά παιχνίδια. ’λλο φιλικά, άλλο Πρωτάθλημα. Δουλέψαμε, όμως, καλά και πιστεύω ότι αυτοί οι δύο αγώνες θα μας βοηθήσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα