Μπαξεβανίδης: Ονειρεμένο ντεμπούτο

O Δημήτρης Μπαξεβανίδης συνδύασε το ντεμπούτο του στη Super League, με τη σπουδαία νίκη της Ξάνθης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο 23χρονος μέσος αναφέρθηκε στην... περιπέτειά του μέχρι την πρώτη του συμμετοχή με την ακριτική ομάδα: "Ηταν μακρύς ο δρόμος και σίγουρα δεν ήταν εύκολος. Κέρδισα όμως εμπειρίες από τις προηγούμενες

συμμετοχές μου στις μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες. Περίμενα πιο νωρίς την πρώτη μου συμμετοχή αλλά αφού ήρθε έστω και τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος. Και ευτυχισμένος παράλληλα που συνδυάστηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο".

Οσο για το γεγονός πως το ντεμπούτο του συνδυάστηκε με τη νίκη επί του Ολυμπιακού, είπε: "Καλύτερο σενάριο δεν θα μπορούσε να υπάρχει για ένα ντεμπούτο. Πόσο μάλλον όταν κερδίζεις μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Ενιωσα πίεση στην αρχή μετά όμως μου κατάφερα να την ξεπεράσω. Είχα άγχος αλλά αυτό μετατράπηκε σε… δημιουργικό και νομίζω πως λειτούργησε ευεργετικά. Από την στιγμή που σκοράραμε και μετά ήταν λογικό να προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη και κυρίως να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας που περίμενε καιρό μια τέτοια επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα