Μπιέρσμιρ: Θα μείνω στον Παναθηναϊκό

Ο Ματίας Μπιέρσμιτ μπορεί να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ωστόσο, δηλώνει πως επιθυμία του είναι να μείνει στην Ελλάδα και να κερδίσει μία θέση στον Παναθηναϊκό.

Ο σουηδός αμυντικός, που χθες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, μίλησε για το πως σκέφτεται το μέλλον του σε εφημερίδα της πατρίδας του.

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής

στη Σουηδία, τόνισε: "Η απάντησή μου είναι πως σήμερα δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό".

Παράλληλα, δήλωσε ενθουσιασμένος από τις συνθήκες της ζωής στην Ελλάδα: "Εδώ στην Ελλάδα έχουμε 25-26 βαθμούς και είναι πολύ ωραίο να μπορείς να βγαίνεις έξω το χειμώνα".

Τέλος, μίλησε για τον τραυματισμό που είχε στην αρχή της σεζόν. "Το γόνατό μου είχε πρηστεί και δεν μπορούσα καλά-καλά να περπατήσω. Μετά λόγω της αποβολής δύο ομάδων από το πρωτάθλημα μεσολάβησαν πάνω από τρεις εβδομάδες διακοπής μεταξύ των αγώνων μας στο πρωτάθλημα. Μετά ακολούθησε η διακοπή για τα προκριματικά του Euro 2012. Ίσως ήταν καλό επειδή ήμουν και τραυματίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα