Μπήκε ο Πίτου Γκαρσία, άπαντες στη διάθεση του Δώνη

Ο Πίτου Γκαρσία πήρε μέρος κανονικά στην προπόνηση του Ατρομήτου την Τετάρτη (26/10) με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (29/10) με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Περιστερίου.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο προπονητής των "κυανόλευκων" Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Από εκεί και πέρα, μια ακόμη επίσκεψη σε σχολείο πραγματοποίησαν οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου την Τετάρτη (26/10). Οι Θανάσης Καραγκούνης, Φώτης Καραγκιολίδης

και Αντώνης Αθανασίου μοίρασαν εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο, αφίσες της ομάδας και πολλά αυτόγραφα στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Το σύνθημα της ομάδας "κάθε ματς στο Περιστέρι και μια γιορτή" βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση στο πλαίσιο του προγράμματος των επισκέψεων στα σχολεία αφού σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι η οικογενειακή-μαθητική κερκίδα του γηπέδου Περιστερίου δίνει τη δική της ξεχωριστή νότα με την παρουσία μικρών παιδιών με τους γονείς τους αλλά και μαθητών.

Τέλος, η προπώληση των εισιτηρίων του σαββατιάτικου αγώνα θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή από το Τμήμα Διαχείρισης και ώρες 17.00-20.00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας, Θύρα 7: 15 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα